מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ לפני החלטה לעשות הארכת שיערירדנה03/12/2011
שלום למומחים :-) אני הסתפרתי לא מזמן, ממש קצוץ (טעות של חיי, כי היה לי שיער ארוך). עכשיו אני לא יכולה להסתכל במראה, כי האורך של השיער מצחיק, ואני נראת זוועה לדעתי. זה ממש מוריד לי את הביטחון עצמי. נמאס לי לעצב את השיער בג'לים ואני ממש מגיעה לבכי. אני ראיתי באינטרנט על הארכת שיער וממש אהבתי את מה שראיתי :-) האם זה כדאי לעשות? האם הטיפול שאחרי גם כרוך בתשלום? האם השיער הטבעי שלי ממשיך להאריך? אם כן, האם אני אוכל להוריד את ההארכה, ולהמשיך אם השיער הטבעי שלי אחרי שהוא יגיע לאורך נורמלי? האם זה מזיק?
אודה לתשובתכם. בברכה, ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לפני החלטה לעשות הארכת שיער - תגובה
זאב לוין04/12/2011זו אכן דרך שהרבה נשים משתמשות בה על מנת להגיע לאורך הרצוי - אך זה תלוי במספר משתנים -
קודם כל מאוד חשוב אצל מי את עושה - חשוב לבחור מעצב שיער עם הרבה ניסיון בתחום על מנת ששיערך לא יפגע .
במידה ושיערך מאוד דק - יש יש סיכוי שהוא ישבר . אם אנחנו מדברים על שיער נורמלי עד עבה אז אין בעיה במידה ותטפלי בו כמו שצריך .
את מוזמנת להגיע אליי ליעוץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)