מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עושים שיער יוקרתי ?אסי04/12/2011
איך אפשר לעשות שיער יוקרתי
האם החימר של פול מיטשל טרי טרי והספריי שהומלץ פה האם הם עושים מראה יוקרתי לשיער(מראה בריא ) או שהחימר והספרי הדגש שלהם יותר על עיצוב השיער ולא על מראה השיער ?
אז איך כן אפשר לגרום לשיער להיראות במראה יוקרתי ?
הייתי בטוח עד עכשיו שחימר ושאר המוצרי עיצוב השיער הם אלו שנותנים לשיער תחיות .. לפי מה שהבנתי חוץ מלעצב הם לא נותנים כלום! הגיוני ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומי !
אנג'לה טטרו04/12/2011שיער יוקרתי הוא שיער מטופל .
בהחלט חשוב להשתמש בחומרים איכותיים ומותאמים לסוג השיער ..
החומרים שהזכרת הם מוצרים לעיצוב השיער !
כדי לקבל שיער יוקרתי צריך להשתמש במוצרים המותאמים לכך : מוצרי טיפוח , טיפול ושימור !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עושים שיער יוקרתי ? - תגובה
זאב לוין04/12/2011לקבלת מראה שיער בריא - את צריכה קודם כל להקפיד לגזור קצוות אחת ל 3-4 חודשים - ועלייך להשתמש בשמפו + מסיכה מקצועיים - למשל של וולה SP
את יכולה גם לעשות אמפולות למיניהן .
חומרי עיצוב הם רק מעצבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה ושמפו
אסי04/12/2011בשביל לקבל מראה יוקרתי מסכה ושמפו מי המותגים זה מספיק עוד שצריך עוד ??
ומה זה אמופולות? ועד כמה זה חשוב ?
ואני רוצה באמת תשיער הכי מטופח שיש בלי לעצב יותר מדיי אני יוכל לעצב בלי חימר רק עם מים מבינים ?
הבעיה שלי עם חימר זה שאולי הוא קצת מעצב אבל יש לי שיער דק ואני יוכל לעצב
אותו בלי חימר מבינים ? אולי חימר קצת יותר מסדר...
אני פשוט מרטיב תשיער עם מים והשיער מתעצב לבד פוני מישר אותו
אולי אני טועה במשהו לא יודעע..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)