בעיית שער דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שער דחופה
    שני
    05/12/2011

שלום! לפני שלושה ימים צבעתי את השער לחום כהה כאשר צבעי הטבעי הוא חום שחור. מכיוון שלא ראיתי שינוי משמעותי הלכתי שוב לספר ובחרתי לצבוע לצבע בהיר יותר. הוא עשה לי ניקוי על השער כדי להוריד את הצבע וכתוצאה מהניקוי צבע השער שלי התבהר והחלטתי לא לצבוע את השער ולהשאיר את הצבע שנוצר מהניקוי. כעת אני מעוניינת לחזור לצבע הטבעי שלי בדחיפות לפני חתונה של אחותי. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שער דחופה

הוספת תגובה

• מעשה טיפשי...

===
    05/12/2011

מה שעלייך לעשות זה...בפעם הבאה לא לעשות שטויות!!! ועכשיו תתני לשיער לנוח בעוד זמן מה תעשי צבע בסיסי של הגוון השיער שלך וככה הכל יסתדר...עכשיו רק מסכות וטיפולים עד הצבע הבא...רק לידיעתך ניתן היום להבהיר שיער בצבע בלבד בלי ניקוי ובלי קישקושים מיתרים בשלב אחד וגמרנו!!! חבל שלא ביררת לפני...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית שער דחופה - תגובה

זאב לוין
    06/12/2011

עלייך לצבוע את השיער לצבע הטבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו