מצוקת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקת שיער
    קטי
    08/05/2007

אז ככה-הצבע הטבעי שלי זה בלונד ,שנהיה יותר ויותר כהה עם השנים.
    לפני כשנה עשיתי צביעה ביתית ואחרי 3 חודשים שוב בלי לחשוב בכלל,השיער עוד לפני הצביעות היה גלי והוא עדיין גלי.השיער נרס לי לגמרי.נהיה דליל,יבש,מנופח,וחסר חיים , הלכתי למספרה והספר החסר נסיון הציע לי צביעה לחום ואני חשבתי שזה יעזור במשהו..אבל אחרי החפיפה ואחרי שהפן הלך השיער חזר להיות אותו דבר רק בצבע אחר.החום ירד מהר בגלל שהצבע הטבעי הוא בלונד , אז אמא שלי צבעה אותי בחינה , יצאה לי שיער חום כהה.
    אני מאז שראיתי שהשיער התקלקל ,הפסקתי להשתמש בקרמים ובכל השטויות האלה,התחלתי לחפוף אחרי יומיים או יום,וזה גם היה בתקופת החורף.עכשיו השיער במצב קצת יותר טוב.הוא קיבל יותר צורה אבל הצבע שלו ממש לא יפה - מים חום כזה עם פסים בלונדיניים טבעים מהשמש ומירידת החינה.וגם החלק העליון של השיער הוא ממש חלק כיוון שזה שיער חדש שצמח, וטוב שאני מתכוונת להאריך ולחתוך אחרי זה את השיער הגלי והיבש.שיהיה לי שיער חלק ויפה.אז בעצם הבעיה היא עם הצבע..אחרי שהשיער יוארך ויהיה יפה הוא יהיה כהה ואני לא רוצה,אני רוצה לחזור לטבעי אבל פוחדת להרוס שוב את השיער כי הוא מאוד רגיש.מה אני יכולה לעשות? על מה אתה ממליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקת שיער

הוספת תגובה

• קטי

רונן פלג
    10/05/2007

היות ושיערך פגום ויבש אז מן הסתם הוא גם מאוד נקבובי דבר הגורם לצבע להיות לא יציב ופשוט להשטף מהשיער הפתרון הוא החדרה כפולה של פיגמטים (פיגמנטציה)ונעילה עם צבע נטול אמוניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו