איזה מברשת לשיער כדי ליקנות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה מברשת לשיער כדי ליקנות ?
    titosh
    06/12/2011

אני בעלת שיער יבש מאוד!!!!! ומתולתל, אני תמיד מתקלחת רק עם שיער רטוב אחרת זה לא אפשרי , יש לי הרבה שיער והסירוק זו מסימה בפני עצמה.
    אני הייתי מעונינת ליקנות את המברשת החדשה של מישל מרסיה האים היא אכן טובה או שזה סתם גימיק נחמד ?
    או שיותר כדי להשיקיע במברשת הפלא
    וכמובן שאי אפשר שלא להתיחס למברשת של בראון
    אני אמשח לישמוע חוות דעת של אנשים שניסו את המברשות ....תודה מראש :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי-

**
    06/12/2011

הי, לגבי המברשות של מישל מרסייה , ומברשת הפלא, זה סתם גימיק, הם לא שוות בכלל, חבל על הכסף... לאחייניות שלי היה את המברשות האלו , זה לא עזר לקשרים, השיער היה עדיין קשה לסירוק , ואפילו נשברו, אח"כ אחותי קנתה להן מברשת ב 20 שקלים שפי אלף יותר טובה מהמברשות האלו... לגבי המברשת של בראון אני לא מכירה , קראתי עליה ואני אקנה אותה שווה לבדוק לפי הפרסום. לדעתי אבל את צריכה מסכה טובה ואיכותית ורצוי את של קרסטס היא תפתור לך את בבעית היובש בשיער, וגם תקל על הסירוק , לאחר השימוש במסכה השיער שלך יראה מבריק, ויהיה רך כמשי , ותסרקי אותו בקלות בלי קשרים והנפח ירד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה מברשת לשיער כדי ליקנות ? - תגובה

זאב לוין
    06/12/2011

אני ממריץ לך על ספרי אימיונל של קאדוס - תרססי על השיער לפני הסירוק זה בהחלט יעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו