קשרים ונפח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשרים ונפח
    א.א.
    10/12/2011

שלום!

יש לי שיער ארוך ובערך כל שישה חודשים אני מקפידה לחדש פסים (בלונ על בסיס טבעי, שיערי חום כהה) אלא שאחרי פעם אחרוטנה שצבעתי אחרי כל חפיפה יש לי קשרים נוראים וכששיער מתייבש (גם על רטוב אותה בעיה) אני לא יכולה להכניס בו מסרק. לאחר כל חפיפה אני משתמשת במסכה מזינה לשיער צבוע/ גוונים, בלחות וסרום ( מוצרי פול מיטשל) אבל עדיין הראש מלא קשרים. מה הייתם ממליצים פה? בנוסף יש לי שיער טבעי שהוא נפוח חלק אבל נפוח, מה יכול להוריד לי נפח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשרים ונפח

הוספת תגובה

• הי

**
    10/12/2011

שבוע טוב, הפתרון לקשרים הוא להסתרק לפני החפיפה, ובזמן שאת עם המסכה להסתרק שוב , להשלמת התוצאה לגזור את השיער היכן שהוא פגום זה יקל על הסירוק , ואם זה לא עוזר יש ספריי להתרת קשרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי כל זה בעבר לא עוזר

א.א.
    12/12/2011

לגזור לא בא בחשבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשרים ונפח - תגובה

זאב לוין
    15/12/2011

ישנם תכשירים שעוזרים לסירוק - לדוגמא : ספריי אימיונל של קאדוס . להוריד נפח קודם כל ישנם שמפו + מסיכה המסייעים לזה - או סרומים קרמים וכד'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו