החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית
    חן
    13/12/2011

שלום עשיתי החלקה יפנית אתמול ואני ממש מרוצה האם אפשר להשתמש בשמפו רגייל שוכרים בסופר לגבאי ההחלקה או שמפו מיוחד ? ועם אני ירצה בעתיד לחזור לשער הגיל שלי האם זה אפשרי בכלל ועכשיו שגם עשיתי את ההחלקה אין לי בכלל נשירה האם החלקה הזו בעצם היא מבירה את השערה או שבעצם הששורים גודלים היא מפוצלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית

הוספת תגובה

• החלקה יפנית - תגובה

אנג'לה טטרו
    14/12/2011

היי ליטל הייתי ממליצה לך להשתמש בשמפו שמומלץ להחלקה אותו מעצב שיער שעשה לך את החלקה הוא יכול להמליץ לך על שמפו מתאים .
    כמובן שאם בעתיד תרצי לחזור לשיער הטבעי שלך ללא החלקה לא תהיה בעיה
    השורשים גודלים מפוצלים לא הבנתי את השאלה האחרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

חן
    17/12/2011

שאלתי מעצב שער הוא אמר שאי אפשר לחזור לשער הרגיל האם זה נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגדול...הוא צודק!!!

===
    18/12/2011

אפשר אך לאט לאט השיער שלך ייפגם שוב כתוצאה מהמלח הקיים השמפו הרגיל...ממש כמו מחליק בהתחלה זה נראה מדהים ולאחר מכן השיער מאבד מהברק ונראה שרוף ככה זה עם השמפו הרגיל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו