2 שאלות לגבי פן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות לגבי פן
    ענת
    21/12/2011

אני עושה פן בדרך כלל במספרה ולעיתים אין לי זמן, אז אני עושה לעצמי. יש לי 2 שאלות:

1. כדאי לשים דווקא שמן מרוקאי לפני הפן או שכל שמן שיער אחר (כמו שמן אובליפיחה) גם מתאים לרכך ולתת לו קצת ברק?

2. בסיום הפן אני עוברת על השיער כם המחליק. המחליק שלי צר. האם כדאי לקנות מחליק עם פלטות רחבות (השיער שלי ארוך עם תוספות) כדי לקצר זמן ולקבל תוצאה טובה יותר?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות לגבי פן

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי ???

ענת
    22/12/2011

אשמח לתשובה לשאלתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת-

**
    23/12/2011

כדאי לך להשתמש לפני הפן בנקטר טרמיק שדל קרסטס, הוא מגן מפני חום הפן, ומונע נזקים, וגם מזין את השיער דרך החום, ורצוי לשים בסוף הפן סרום לשיער מפני שהוא מטפל בקצוות מפוצלים , השמן רק מצפה את השיער ולא מטפל בקצוות , או שתשימי בסיום הפן שמן ובקצוות תשימי סרום. לגבי המחליק לא כדאי לך להשתמש בעתיד יגרם לך נזק לשיער מהמחליק הוא שורף שיער, עדיף להחליק את השיער עם פן, ובמרחק לא להצמיד את הפן לשיער, אבל אם את מתעקשת על מחליק אז עדיף ורצוי שהוא יהיה קרמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו