מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה חייבת עזרה דחוףףףחן21/12/2011
עשיתי החלקה לא מזמן ושמתי לב שעשר פשוט נוששר לי וזה ממש מפחיד אותי מה אני אמורה לעשות במצב כזה כיאלו השער ממש נושררר מששש כל קוקו שאני עושה כל נגיעה בשער יש לי נשירה מטורפת של השער מה עושים במצב הזה?האם צריך לחכות עם זה עד שהשער הסתדר ?כתוצאה מהחלקה היפנית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליטל-
**22/12/2011קודם כל תלכי לעשות בדיקות דם אולי חסר לך ויטמנים וכתוצאה מכך שיערך נושר, ובכדאי לעצור את הנשירה תקני שמפו+אמפולות נגד נשירה, עדיף לך ללכת לקבל מרשם לאמפולות דרך רופא עור כי המחיר ממש זול , בחנויות מוכרים אותם ממש יקר ואם תקני דרך מרשם זה יעלה לך מאוד זול כמה שקלים בודדים , ומומלץ למי שיש נשירה לחפוף את השיער כל יום, אחרי השימוש באמפולות שיערך יפסיק לחלוטין לנשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשחק החלקה
ליטל פרץ22/12/2011אוקי תודה רבה ויש לי עוד שאלה כיאלו האם זה גם משפיעה על ההחלקה שעשיתי הנשירה והאם אני יכולה לחזור לשער שיהיה לי בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליטל-
**23/12/2011הנשירה לא משפיעה על ההחלקה, אבל אם היתה לך בעית נשירה לפני ההחלקה, ועשית את ההחלקה אז הנשירה עלולה להחמיר ולהיות יותר חזקה. והשיער שלך יחזור להיות טבעי , אם לא תחדשי את ההחלקה בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
חן.23/12/2011ועוד שאלה ששכחתי לשאול שהשער נושרת לי פשוט היא לא נושרת מהשורש כאלו היא משאירה לי קוצים כאלה קטנים אבל לא רואים אותם בכלל רק מרגישים עם היד מה עושים ?ההאם זה יעבור לי מתי שהוא או שזה תופעות של ההחלקה או שזה מההחלקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל-
**23/12/2011כנראה שהשיער שלך ממש פגום ושרוף ,שהקצוות מתפוררים לך , אם כן את צריכה להסתפר לגזור איפה שפגום, ולטפח את השיער בשמפו ללא מלחים, ולהשתמש במסכה טובה עדיף את של קרסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת החלקה
חן24/12/2011עם אני יגזור את רק קצוות זה בסדר?לגזור ישר כיאלו לבקש מהספר לגזור קצוות ישרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
**24/12/2011כן את יכולה לגזור רק את הקצוות, כנראה שזו הבעיה שהקצוות שרופים, ושאת מסתרקת אז הקצוות מתפוררים לך. אבל תגזרי את כל השרוף. ותטפחי את השיער במסכה טובה לשיער פגום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)