מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שיבה מצהיב ומשחיםרוית27/12/2011
אף פעם לא צבעתי את שיערי (השחור) ומגיל צעיר יחסית (20 ומשהו) יש לי שיער שיבה ואני עושה פן במספרה לפחות פעם בשבוע (למעלה מעשר שנים). לאחרונה שיער השיבה מצהיב למרות שאני משתמשת בשמפו מיוחד לשיער שיבה ובשבועיים האחרונים התווספו לשיער מעין כתמים חומים. אני מעשנת אבל לא ברור לי מה השתנה? כל הנתונים שציינתי לא השפיעו לכאורה על הצבע הכסוף של שיער השיבה רק לאחרונה. האם העובדה שאני עושה פן שורפת את שיער השיבה? אני לא מעוניינת לצבוע את השיער. האם יש פתרון אחר?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח ושיער שיבה
רוית30/12/2011ספר ותיק חושב שיש קשר למה שאני מתארת שקרה לשיער השיבה שלי לעובדה שהייתי בים המלח לאחרונה וכי מדובר באיזושהי ראקציה עם גפרית. מישהו נתקל בתופעה מעין זאת?
(רופא עור שבדק את שערי שלל אפשרות כי מדובר בבעיה רפואית פיזיולוגית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שיבה מצהיב ומשחים - תגובה
זאב לוין03/01/2012אני יכול להמליץ לך שמפו סילבר וויט - הוא שמפו המיועד לשיער שיבה שמנטרל את הפיגמנט הצהוב בשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)