שיער שיבה מצהיב ומשחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שיבה מצהיב ומשחים
    רוית
    27/12/2011

אף פעם לא צבעתי את שיערי (השחור) ומגיל צעיר יחסית (20 ומשהו) יש לי שיער שיבה ואני עושה פן במספרה לפחות פעם בשבוע (למעלה מעשר שנים). לאחרונה שיער השיבה מצהיב למרות שאני משתמשת בשמפו מיוחד לשיער שיבה ובשבועיים האחרונים התווספו לשיער מעין כתמים חומים. אני מעשנת אבל לא ברור לי מה השתנה? כל הנתונים שציינתי לא השפיעו לכאורה על הצבע הכסוף של שיער השיבה רק לאחרונה. האם העובדה שאני עושה פן שורפת את שיער השיבה? אני לא מעוניינת לצבוע את השיער. האם יש פתרון אחר?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שיבה מצהיב ומשחים

הוספת תגובה

• ים המלח ושיער שיבה

רוית
    30/12/2011

ספר ותיק חושב שיש קשר למה שאני מתארת שקרה לשיער השיבה שלי לעובדה שהייתי בים המלח לאחרונה וכי מדובר באיזושהי ראקציה עם גפרית. מישהו נתקל בתופעה מעין זאת?
    (רופא עור שבדק את שערי שלל אפשרות כי מדובר בבעיה רפואית פיזיולוגית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער שיבה מצהיב ומשחים - תגובה

זאב לוין
    03/01/2012

אני יכול להמליץ לך שמפו סילבר וויט - הוא שמפו המיועד לשיער שיבה שמנטרל את הפיגמנט הצהוב בשיער .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו