החלקת יוקוו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת יוקוו
    חן
    03/01/2012

אםםם אפשרר לדעעתתת את הסיכוניםם שללל ההחלקה הזאת...
    יש נשירה?.. השיער יראה בריא או חסר חיים? יהיה לפחותת קצת נפח אוו שהשיער יהיהה דלילל לגמרי... אם למשלל יש לי כמות שיערר רבהה גלי ונפח..

מומלץץץ לעשותת החלקה זו?... ואיךךך יראהה השיערר שליי לאחר כמה שנים אם אני יחדש אותה כל הזמן?? אגבבבב אני בת 15

תודההה רבההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת יוקוו

הוספת תגובה

• ובנוסףף

חן
    03/01/2012

השיערר שליי עברר לפני כשנה כימיהה שמורידהה נפחחח ופותחתת קצצתת תלתלים ועשיו אני משתמשתת בקביעות במוסס ופעםם בגלייז.... זה יפריע להחלקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת יוקוו - תגובה

אלירן הרוש
    03/01/2012

הי בגלל שאת בת 15 היתי ממליץ לך לחכות אם זה כי השיער עלול להישתנות ולא כדאי להתחיל אם פעולות כימיות בגיל כזה!!

אבל ההחלקה היא טובה אבל צריך לעשות אצל מישהו טוב!! כדי שתצא לך תוצאה טובה

את מוזמנת ליעוץ לגבי השיער יש עו אפשרויות להסתדר אם שיער בעייתי חוץ מהחלקה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אני שאלתי שאלה, לא ענית לי עליה

חן
    03/01/2012

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו