ממליצה בחום על מעצב השיער זאב לוין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה בחום על מעצב השיער זאב לוין
    איילת
    05/01/2012

אל זאב הגעתי דרך הפורום הזה, אחרי שקראתי את הודעותיו כאן והתרשמתי ממנו לטובה.
    כשבאתי אליו, השיער שלי היה פגום והרוס לחלוטין כתוצאה מהחלקה אגרסיבית שבוצעה על שיערי ע"י ספר אחר (שאת שמו אני מעדיפה לא לציין כאן). ובנוסף צבע השיער שלי לא היה אחיד בגלל צביעות לא נכונות.
    כאשר ביקשתי מזאב לעשות לי החלקה יפנית רק בשורשים - הוא סירב! ואמר שהשיער פגום מדי וצריך עוד לחכות. רק אחרי כחצי שנה במהלכה השיער שלי התחיל להשתקם אצלו, הוא הסכים לעשות לי את ההחלקה, החלקה יפנית שיצאה פשוט מדהים ומעל לכל הציפיות שלי. בנוסף הוא תיקן לי את הצבע בצורה מושלמת. וכל זה אחרי שכבר לא האמנתי שיש תקנה לשיער הגרוע שבאתי איתו.

רציתי להמליץ עליו לכולכן - אחרי שעברתי אינספור ספרים גרועים, חאפרים, כאלה שרק הכסף מעניין אותם ושלא באמת יודעים לעשות החלקות - זאב הוא פשוט ספר מס' 1. מעבר לעובדה שהוא בנאדם מקסים, הוא מאוד מאוד מקצועי, סבלני וקשוב ללקוחה וחושב קודם כל על טובת השיער שלה ולא על הכיס שלו.
    חוץ מזה - את ההחלקות הוא עושה בעצמו, ולא נותן לכל מיני עובדים חסרי ניסיון לבצע פעולה מורכבת כמו החלקה.

וזאב, אם אתה קורא את ההודעה הזאת - אתה בטח יודע מי אני, אז תודה רבה לך מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממליצה בחום על מעצב השיער זאב לוין - תגובה

זאב לוין
    06/01/2012

תודה רבה לך על הפירגון - הודעה שעושה לך את הבוקר את היום ואת השבוע !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו