מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות על החלקת שיער. בבקשה ענוש03/02/2008
שלום.,
לפני כמעט שנה עשיתי מה שהספר שלי כינה "החלקה אתיופית" (כן...כן..נשמע מוזר ) ב150 ש''ח.
לפני ההחלקה , הוא עשה לי פן(פעם ראשונה שאני עושה פן אצל ספר) מהשורשים של השערות, וזה פשוט כ-א-ב לי. לאחר מכן, הוא מרח את חומר ההחלקה הלבן על השיער וסרק אותי כל כמה דקות.
בהחלקה הזאת, השיער הופך להיות ישר כשהוא רטוב או כששמים קרם/ג'ל/ווקס.
אז כל ערב אחרי האמבטיה הייתי שם קרם לחות, ובבוקר היה לי שיער מדהים- ישר ועשיר בלחות.
ועכשיו לתופעות הלוואי.... :-( :
1)בכל פעם שהייתי נחשף לשמש או כשהיה לי חם מאוד, הייתי מתחיל להתגרד בכל הגוף וזה היה נורא ואיום!!! (גם בתקופה שהייתי עושה פנים בעצמי, היה קורה שאני מתחיל להתגרד כשחם לי מאוד באמבטיה) ככל שעבר הזמן מההחלקה, כך פחתו הגירודים ונעשו פחות משמעותיים.
2) המון שערות היו נושרות לי כשהייתי חופף, וכששמתי קרם!! יש לי מזל שהשיער שלי לא דליל, כי לא ראו אצלי קרחות קטנות כאלה כתוצאה מהנשירה...
אני מאוד רוצה לעשות את ההחלקה הזאת שוב(לאו דווקא אצלו), אבל אני חושש מאוד מהתופעות הלוואי...
האם אני מקרה יוצא דופן של בן אדם אלרגי במיוחד לכל הדברים האלה ?
או שאולי זה הכל באשמת הפן הזה שעשו לי בשורשים ??
האם יכול להיות שנעשה אצלי נזק בלתי הפיך בקרקפת, אחרי הפן הזה שהספר עשה לי ?
ועוד שאלה לא קשורה:
אחרי האמבטיה, ואחרי שמורחים את הקרם הגנה, האם צריך לייבש את השיער טוב טוב במגבת לפני שמשתמשים במחליק שיער?
בבקשה תענו לי . תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן?? זאב?? מישהו ??? בבקשה ענו לי
ש05/02/2008מישהו ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא'
רונן פלג07/02/20081-תופעת בגירויים בגוף אינה קשורה לפעולה עצמה לשם כך צריך לגשת לרופא עור
2-תופעת הנשירה בחופף לביצוע ההחלקה -זאת לא נשירה!!!!!!!!!!!! פשוט יצרו לחץ אגרסיבי מדי על השיער בזמן ההחלקה והדבר גרם לשיער להחלש ולהישבר אך אל דאגה השיער החדש שיצמח יחזור לעצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)