מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השעיר שלי הופך לשומני כעבור יום ויוקיידן07/01/2012
השיער שלי הופך לשומני כעבור יום ואחרי יומיים ממש שומני
עשיתי החלקה יפנית ואני שם שמן מרוקאי על השיער אחרי יבוש השיער.
כעבור יום אחרי שינה הוא נהיה שומני כזה מרגישים כיאלו רטיבות באמצא השיער לא רק בשורשים..
מה אפשר לעשות?. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה סובלים מהעניין..
===07/01/2012חפיפה יום יומית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשיער שמן,
צליל08/01/2012אל תשימי הרבה שמן מרוקאי, לפי דעתי שימי מעט בקצוות השיער, וזהו,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשיער שמן, - תגובה
זאב לוין11/01/2012אפשר להשתמש בשמפו לקרקפת שומנית לדוגמא: באלאנס סקאלפ של וולה SP ניתן להשיג במספרות מורשות וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם הוא מתאים לי כמו שמפו ללא מלחי
אילן11/01/2012עם חומרים מזינים?
ומה זה מספרות מורשות
הספר שלי יש לו מוצרי קריסטס וכל מני תמונות קריסטס וגם את הערכה של פריז(שהשיער לא יתנפח)
אז הוא נקרא מספרה מורשת של קרסטס?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם הוא מתאים לי כמו שמפו ללא מלחי - תגובה
זאב לוין12/01/2012כן הספר שלך כנראה היה מורשה קרסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמח שתענה לי גם על השאלה הראשונה
אילן14/01/2012כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמח לקבל תגובות נוספות של אנשים אח
אילן19/01/2012כותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קיידן-
**21/01/2012בכדאי לטפל בשיער שומני- עליך לעסות את הקרקפת לפני החפיפה, ולחפוף את השיער עם מים פושרים ואת השטיפה האחרונה עם מים קרים-למניעת גירוי יתר של בלוטות השומן, ואל תשים מרכך בשיער, ולחפוף את השיער בתדירות גבוהה, ולהמעיט בסירוק השיער, ואל תשים שמנים או ג'ל וכדומה בשיער כי הוא יגרום לשיער להיות יותר שומני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלת לגביי שמפו-
**21/01/2012אז כדאי לך לקנות את השמפו של קרסטס- בן קלריפנט לקרקפת שמנונית ,היא האטת הפרשות בלוטות החלב. ותעשה את מה שכתבתי לך לא לשים מרכך, ולא שמן בשיער, ולחפוף עם מים פושרים ולסיים עם מים קרים, להמעיט להבריש את השיער, זה הטיפול הכי טוב לשיער שומני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני לא ישים שמן מרוקאי השיער שלי
אילן25/01/2012היה יבש ויתנפח
אני חייב לשים שמן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השמן המרוקאי-
**25/01/2012תשים טיפה ממש מעט בקצוות, כי לפי דבריך למחרת היום השיער שלך נהיה שומני. אז מיותר לשים שמן בכל השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)