מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי פאןברי08/01/2012
שלום, אני בת 40 פלוס, מטופחת ומשקיעה. מידי שבוע עושה פאן במספרה וכמובן בעת הצורך, פסים, שטיפה, תספורת וטיפולים שונים. לפני חודשים ספורים עברתי למספרה מאד ידועה ובעלת שם. הם מעסיקים שם פניסט מקסים, אך לצערי הפאן שלו לא מחזיק לי כמו שאני רגילה. הגעתי ביום שהוא לא עבד ולכן בעלת המקום עשתה לי פאן והייתי מאד מרוצה, היא עיבדה לי נכון את השיער...בקיצור נהניתי ממנו שבוע וקיבלתי תמורה מלאה לכספי. מה לעשות? בעלת המקום בדר"כ לא עושה פאן האם היא תסכים או שיכולה להגיד שהיא לא עושה וזהו.
מה שיגרום לי להישאר לקוחה נאמנה במספרה זו זה רק הפאן ולא כל השאר.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ברי-
**09/01/2012אין לך בכלל מה להתבייש, את צריכה לומר לה שאת מעוניינת שרק היא תעשה לך את הפן , שהיית מאוד מרוצה, והפן החזיק לך הרבה זמן, לא נראה לי שהיא תרצה לאבד אותך בתור לקוחה .. ואם את אומרת שהבחור לא עושה פן טוב ולא מעבד את השיער טוב אפילו בחינם לא הייתי נותנת לו לגעת בשיער שלי.. תגידי לה את האמת שאת לא מרוצה מהפן שהוא עושה לך.. ושיצאת מאוד מרוצה מהפן שהיא עשתה לך.. ואת יודעת מה אומרים כל המתבייש-מתייבש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ובכל זאת...
ברי09/01/2012אני לא מתביישת, רוצה לקבל תשובה מספר מקצועי כי מדובר בפוליטיקה פנימית בתוך מספרה.... מה מקובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי פאן - תגובה
זאב לוין11/01/2012את יכולה להגיד לה את האמת - ולתת לה את האופציה לבחור - או שהיא תסכים לעשות לך פן - או שלא במקרה זה - היא תבין שתאבד אותך בתור לקוחה .
תביאי לה את זכות הבחירה - אין לך מה להפסיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)