החלקה כושלת- זקוקה לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה כושלת- זקוקה לעזרה!
    נעה
    09/01/2012

שלום,

אתמול רכשתי החלקת שיער בחנות לחומרי שיער, שזו לא פעם ראשונה שאני משתמשת בה -Glatt של שוורצקוף. בפעם הראשונה השתמשתי בה על כל השיער וקיבלתי תוצאה לשביעות רצוני.
    אתמול קרה אסון מבחינתי- מרחתי כמות מאוד מזערית רק על השורשים הקרובים לאיזור קו הפנים מעל המצח ובאזור הרכות, כי שם התחיל לגדול לי שיער מתולתל.
    פעלתי על פי ההוראות כמו תמיד- על גבי האריזה כתוב כי אחרי המריחה צריך לחכות קצת ואז לסרק את השיער (על מנת ליישר אותו בעצם) זה מה שעשיתי אבל בזמן סיום הסירוק כשאני מסיימת לסרק מלמעלה למטה, השיער חזר כמו קפיץ למעלה והפך למקורזל ברמות מטורפות! יותר משיער העדה האתיופית זה ממש קרוב לפנים ומפריע לי כל כך.
    אני לא יודעת מה לעשות איך לתקן את זה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה כושלת- זקוקה לעזרה!

הוספת תגובה

• יש פיתרון...

===
    09/01/2012

החלקת קראטין משי או ברזילאית ורק אצל מומחה...התענייני בשיקום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה כושלת- זקוקה לעזרה! - תגובה

אלירן הרוש
    11/01/2012

אני לא ממליץ לעשות החלקות ביתיות זה מסוכן מאוד!!

וגם לא ברזילאית אצל איזה מומחה שהו !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו