מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה כושלת- זקוקה לעזרה!נעה09/01/2012
שלום,
אתמול רכשתי החלקת שיער בחנות לחומרי שיער, שזו לא פעם ראשונה שאני משתמשת בה -Glatt של שוורצקוף. בפעם הראשונה השתמשתי בה על כל השיער וקיבלתי תוצאה לשביעות רצוני.
אתמול קרה אסון מבחינתי- מרחתי כמות מאוד מזערית רק על השורשים הקרובים לאיזור קו הפנים מעל המצח ובאזור הרכות, כי שם התחיל לגדול לי שיער מתולתל.
פעלתי על פי ההוראות כמו תמיד- על גבי האריזה כתוב כי אחרי המריחה צריך לחכות קצת ואז לסרק את השיער (על מנת ליישר אותו בעצם) זה מה שעשיתי אבל בזמן סיום הסירוק כשאני מסיימת לסרק מלמעלה למטה, השיער חזר כמו קפיץ למעלה והפך למקורזל ברמות מטורפות! יותר משיער העדה האתיופית זה ממש קרוב לפנים ומפריע לי כל כך.
אני לא יודעת מה לעשות איך לתקן את זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פיתרון...
===09/01/2012החלקת קראטין משי או ברזילאית ורק אצל מומחה...התענייני בשיקום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה כושלת- זקוקה לעזרה! - תגובה
אלירן הרוש11/01/2012אני לא ממליץ לעשות החלקות ביתיות זה מסוכן מאוד!!
וגם לא ברזילאית אצל איזה מומחה שהו !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)