סלסול לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלסול לשיער
    שלומית
    15/01/2012

אני גרה באיזור המרכז וחברה שלי גרה בצפון. יש לה שיער גלי (נוטה לחלק). היא סיפרה לי שהיא הייתה עושה פנים כל שבוע ונמאס לה וסיפרה לי שהספר שלה אמר שיש חומר ששמים על השיער אחרי החפיפה שעושה את השיער יותר גלי וקצת מטולטל, היא לא רוצה להגיד לי מה הוא החומר, האם אתם יכולים לומר לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלסול לשיער

הוספת תגובה

• סלסול לשיער - תגובה

אלירן הרוש
    15/01/2012

איזה מן חבר זו(:
    תראי אני מאמין שהיא שמה חומר לטלטלים !

היא אמרה שזו פעולה כימית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא והפירוט הודעה

שלומית
    15/01/2012

לא, זה פשוט קרם ששמים אחרי חפיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רינת-

**
    16/01/2012

כדאי לך לקנות את הקרם של קרסטס- קרם אולאו רילקס סלים, הוא מוריד את הנפח ועוזר להחליק שיער מרדן ויבש מאוד, זה יעשה לך את העבודה בשיער , ובסוף החברה תבקש ממך ותשאל אותך באיזה קרם את משתמשת כי השיער שלך יראה מצויין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו