טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני גרה באיזור המרכז וחברה שלי גרה בצפון. יש לה שיער גלי (נוטה לחלק). היא סיפרה לי שהיא הייתה עושה פנים כל שבוע ונמאס לה וסיפרה לי שהספר שלה אמר שיש חומר ששמים על השיער אחרי החפיפה שעושה את השיער יותר גלי וקצת מטולטל, היא לא רוצה להגיד לי מה הוא החומר, האם אתם יכולים לומר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לך לקנות את הקרם של קרסטס- קרם אולאו רילקס סלים, הוא מוריד את הנפח ועוזר להחליק שיער מרדן ויבש מאוד, זה יעשה לך את העבודה בשיער , ובסוף החברה תבקש ממך ותשאל אותך באיזה קרם את משתמשת כי השיער שלך יראה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד