יש לי שאלה אבל למי שבאמת יש לו ידע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה אבל למי שבאמת יש לו ידע
    אסי
    17/01/2012

שלום לכולם:)
    יש לי שאלה אבל למי שבאמת יש לו ידע רחב ויוכל לתת תשובה מדויקת
    אז ככה קניתי שני מוצרים קרסטס ווליום אקטיב מסכה ושמפו.
    הסיבה יש לי שער דק בא לי לטפח אותו בשביל מראה טבעי ויפה ובלי כול מיני חומרים שמפו ומסכה ניתו לא מתעסק בג'לים ולא כלום !
    אני אוהב תמראה הטבעי בלי הרבה השקעה ..
    אז ככה קניתי שני מוצרי קרסטס ווליום אקטיב 500מ"ל שגרמו לי לאלרגריה גירודים בכול הגוף מלא גירודים בראש ועיקוצצים בכול הגוף ובחיים לא הייה לי אלרגיה מכלום!
    והייתי ממש מבואס כי בימים הראושנים השיער הייה ניראה ממש ממש יפהה...
    אז ככה יש לציין שהשירות של קרסטס ממש ממש טוב ישר שהתקשרתי הם אמרו לי נחליף לך בלי שום ויכוח ויחס הכי טוב שקבלתי בכלל ...חשוב לי רק לציין .
    באמת שירות מצוין!
    אז כרגע השיער שלי לא הכי משוקם שבעולם בגלל האלרגיה ואני מאמין בגלל שהפסקתי לפני כמה ימים להשתמש עם המוצרים האלו אז הוא הישתקם לאט לאט
    ורק אני רוצה להגיד שהשיער שלי בריא לחלוטין בכללי. לא ידוע לי על שום בעיה חוץ מי זה שהוא דק ושזה בסדר גמור .
    בחנות הומלץ לי למוצרים בגלל המקרה שלי להחליף למוצרים האלו מסקינטנס לדק של קרסטס ובן פרובנסיון של קרסטס המוצרים האלו מיודעים לשיקום אז לפי מה שניראה לי גם בגלל שזה 500 מ"ל אני לא רואה טעם בלקנות מוצרים לשיקום כי אני מסתפר פעם אחת ונגמר הסיפור אין לי שיער ארוך או משהו מה אתם אומרים ? המוצרים האלו לשיקום אבל אני לא רואה טעם כי לפני שאני יקבל אותם אני היסתפר ואז לא יהיה לי שיער יבש כמו עכשיו וגם יש לי 500 מ"ל שיחזיק לאיזה שנתיים .
    והכיוון שלי יותר ללכת לבן דה פורס לשיער דק שזה ניראה לי לפי מה שקראתי תפור על השיער שלי ואז עשיתי חשבון שאולי יהיה יותר נחמד לקחת שילוב של שמפו של בן פרובנסיון ומסכה של בן דה פורס ככה נהנה משני הכיוונים
    גם השיער יהיה שמור עתידי וגם מוצר שמתאים לשיער דק ומשקם אותו.
    מה אתם אומרים ?
    וסתם שאלה עם אין לי יובש בשיער יש טעם לקחת שמו שמתאים לשיער שלי אבל טיפולי שזה אומר לשיער יבש ? או שזה מכביד על השיער ?

ומי שלא יודע השמפו פרובנסיון זה שמפו שמיועד לריופי כול מיני בעיות בקרקפת ומחדש תקרקפת ומרפא אותה אז אז שילוב של שתיים ניראה לי דיי נחמד לא ?

רשמתי לכם מגילה אבל נקווה שתסדרו :)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לי שאלה אבל למי שבאמת יש לו ידע - תגובה

אנג'לה טטרו
    17/01/2012

אני חושבת ששמפו ומסכה כן מומלץ גם אם את עושה תיספורות לעיתים קרובות
    לגבי איזה מסכה ושמפו זה כבר לבחירתך אם את חושבת פרובנסיון עושה לך טוב בשיער אז זה בסדר
    אני יכולה להגיד לך לגבי קרסטס שהם מצויינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אבל

גלית
    17/01/2012

מסכה ושמפו אני קונה
    רק שאלתי בכללי שעם יש לי שיער בלי בעיות ידועות לי ומיוחדות האם
    זה בסדר לקנות מסכה ושמפו לשיער שמתאים לי אבל לדוגמא לשיער יבש ?
    למרות שהשיער שלי לא יבש ? זה בסדר בכללי ?

ובקשר לבן פרובנסיון זה נשמע לי מוצר טוב לא מכיר אותו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלום-

**
    27/01/2012

לא מומלץ להשתמש במוצרי שיער שלא מתאימים לסוג השיער שלך , זה גורם לפעולה הפוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי השמפו-

**
    27/01/2012

בן פרובנסיון של קרסטס לפי מה שכתבת הוא מתאים לך, הוא נותן איזון לעור הקרקפת, והוא מעולה לשיער דק השיער נעשה צפוף יותר ומלא יותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו