מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש מצב אני מדבר איתך באופן פרטיאסי21/01/2012
** יש מצב אני מדבר איתך באופן פרטי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלום-
**27/01/2012בכיף , אבל לא אכתוב פה את המייל שלי ופרטים אישיים, אז הכי בטוח אתן לך את מ"ס האייסי שלי--583315006
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי-
**28/01/2012סורי שכחתי שמחקתי ממזמן את האייסי, אבל אתה יכול לשאול אותי פה , או לכתוב לי תמייל שלך ואני יחזור אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטובב
אסי28/01/2012זה כבר לא רלוונטי תאמת ..
אז ככה קניתי קרסטס וגם מוצרי לוריאל והם עושים לי גירודיםם של ממש בשיער ובכול הגוף !
אבל האיכות שלהם ממש ממש טובה ! כמו שאמרת כמה רמות מעל כולם ..
שוורצקוף זה מוצר מצוין עושה תשיער חלק מראה בריא והכול אבל
השיער ניהיה ממש ממש עווה! שאני ממש לא אוהב!
אז רציתי לדעת עם יש חברות שהם ברמה של קרסטס לוריאל ?
ומה עם פול מיטשל איך הם לאומת קרסטס ?
פשוט גם ראיתי שיש להם רק שמפו לשיער דק ואין מסכה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב-
**28/01/2012חבל מאוד שהמוצרים של קרסטס לא מתאימים לך , כי הם באמת הכי טובים שיש, אבל גם המוצרים של פול מיטשל טובים, ושל וולה, אבל הייתי ממליצה לך לקנות את השמפו חמאת שיאה לשיער דק של סרינה קיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך אגב- המסכה לשיער דק של
**28/01/2012סרינה קיי מעולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמת
אסי28/01/2012saryna key קראתי קצת על המוצרים שלהם יש תגובות מאוד טובות בחול
אבל תאמת שאין הרבה מידע ...
אז אני קצת חושש אז רציתי ללכת לכיוון פול מיטשל שכן יש הרבה מאוד מידע.
ראיתי הרבה תגובות טובות על השמפו לשיער דק
אבל הגיוני שאין מסכות ? ראיתי שיש מסכה אחת לכול סוגי השיער
הגיוני ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)