תכשיר Glatt.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשיר Glatt.
    סער
    25/01/2012

שלום,
    רציתי לשאול על החלקת שיער של תכשיר בשם "Glatt" של "Schwarzkopf".
    1. האם זאת נחשבת החלקה טבעית?
    2. עד כמה זה מחליק את השיער? הבנתי מהספר שלי שהשיער חלק בזמן שהוא רטוב, אבל כשהוא מתייבש הוא כבר לא יהיה חלק. במידה ואני רוצה לשמור עליו חלק גם לאחר שהוא מתייבש, אני צריך לשים קרם לחות לשיער. זה נכון?
    3. במידה והחומר פגע לי בקרקפת, האם יהיו לי צלקות, נשירה לצמיתות, או כל בעיה אחרת?

תודה מראש,
    סער.

נ.ב
    אני לא יודע אם זה נחוץ, אבל זה לא יזיק. אורך השיער שלי הוא בין 10 ל-15 ס"מ.
    שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשיר Glatt.

הוספת תגובה

• הי סער-

**
    25/01/2012

ההחלקה של שוורצקוף גלאט היא החלקה טבעית המבוססת על קרטין, אחרי חפיפה השיער שלך כן יהיה חלק יותר וישר יותר, שאלת אם זה נוגע בקרקפת אז זה מסוכן ויכול לגרום לקרחות, עדיף לך לגשת לבעל מקצוע ולעשות אצלו את ההחלקה, שלא יגרם לך נזק בלתי הפיך לשיער, ובכלל אם אתה שוקל לעשות החלקת שיער אז עדיף את ההחלקה היפנית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

סער
    25/01/2012

תודה על התשובה המהירה. אבל יש דברים שעדיין לא ברורים לי. איך יכול להיות שעדיף החלקה יפנית מאשר החלקה טבעית? הרי יפנית זה עם כימיקלים, וזה לא בריא לשיער הרי. ועוד דבר... אמרת שהשיער כן יהיה חלק יותר אפילו אחרי שהוא יתייבש (בלי לשים קרם לחות)... אז השאלה היא עד כמה הוא יהיה חלק? חלק-חלק? כמו שיער חלק טבעי? כמו החלקה יפנית? מוריד את הנפח או לא מוריד?
    ושכחתי לציין בקודם... השיער שלי גלי, אז אני לא חושב שצריך כימקלים חזקים כמו לשיער מתולתל ואני חושב שהחלקה טבעית תספיק. אבל אני רק משער, אני לא באמת מבין. בגלל זה אני שואל.

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סער-

**
    27/01/2012

ההחלקה היפנית היא הכי טובה משאר ההחלקות, ואם תחליט לעשות את ההחלקה של שוורצקוף בשום פנים ואופן אל תעשה את זה בעצמך או תתן למישהו לא מקצועי לבצע את ההחלקה !!! שלא יגרם לך נזק לשיער! לך לספר מקצועי שיראה את שיערך וימליץ לך איזה החלקה מתאימה לך ושהוא יעשה לך את ההחלקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלת-

**
    27/01/2012

אם זה מוריד נפח ההחלקה של שוורצקוף אז כן היא מורידה נפח, ולאחר ההחלקה השיער שלך ישאר חלק גם בלחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. שאלה אחרונה

סער
    30/01/2012

במידה וארצה ללכת על יפנית, יש לך מקום להמליץ לי עליו באיזור המרכז. כי אני ממש לא מבין.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

סער
    08/02/2012

תודה רבה! עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו