החלקה יפנית קרקפת חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית קרקפת חלשה
    חן
    26/01/2012

היי יש לי שאלה עשיתי החלקה לפני כחודשיים בערך ויש לי שאלה כאלו יש לי למעלה בתחילת השערה השערה פשוט נתלשת לי מה עושים במצב כזה ממש כאלו השערה נתלשת לי והיא מאוד חלשה ולפני זה הוא לא היה כזה חלש היה לי שער מתולתל ומקורזל נורא כאלו ומלאה כיום השערה פשוט נתלשת לי מה עושים במצב כזה ? האם השער יגדל ויחזור לכמו שהוא היה לפני זה ?כמה זמן בערך לוקח לחזור לשער הרגיל ?הם כאלו הקוצים האלה שיש לי יחזרו להיות שער רגיל כי זה נירא כאלו שהשער מת ולא יצמח יותר .אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי בתודה מראש חן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית קרקפת חלשה

הוספת תגובה

• הי חן-

**
    27/01/2012

איזה החלקה עשית? את עשית את ההחלקה בעצמך? או שספר מקצועי עשה לך את ההחלקה? וצריך לבדוק ממה השיער נחלש לך ונושר אם זה כתוצאה מההחלקה או בגלל שאולי חסר לך ויטמנים, ועוד שאלה האם לפני שעשית את ההחלקה היתה לך נשירת שיער ? כי אם כן אז הנשירה מחמירה יותר אחרי ההחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה להחלקה

ליטל פרץ
    27/01/2012

את החלקה עשיתי אצל ספר מקצועי ועשתה לי העובדת שלו את ההחלקה היא אמרה לי שהוא עושה לי החלקה יפנית וזה הכל . האם זה טעות?
    שעשיתי אצלו אני התקשרתי אליו והוא אמר שאין מה לדאוג וכלזה ?מה אני אמורה לעשות במצב שכזה האם אני אמורה לדאוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליטל-

**
    27/01/2012

יכול להיות שהנשירה בשיער היא אולי בגלל שאולי לא התאים לך ההחלקה היפנית לסוג שיערך האם שיערך היה פגום ושרוף ומובהר לפני ההחלקה? כי אם כן השיער עלול להפגע יותר ולהגיב בנשירה מאסיבית! הכימקילים בהחלקה עלולים לגרום לשיער להיות שברירי. או שייתכן שחומר ההחלקה נשאר זמן רב מידי בשיער ובגלל זה נגרמה הנשירה , או מרגישות הקרקפת לחומר ההחלקה גם בגלל סיבה זו יכול להיות נשירה, רוב הסיכויים ששיערך יחזור לצמוח ולחזור לקדמותו. עלייך לטפל בו בשמפו+אמפולות נגד נשירה, ומומלץ לחפוף כל יום את השיער כאשר יש נשירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפול בנשירה-

**
    27/01/2012

אני ממליצה לך בחום את השמפו של קרסטס+האמפולות שלהם- מסא'ג אנרגטי הוא מונע נשירה ומחזק את השורשים!!! מומלץ מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו