להאריך שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להאריך שיער
    דנה
    01/02/2012

שלום(:
    פעם היה לי שיער ממש ממש ארוך אבל לפני חצי שנה הסתפרתי קארה ומאז השיער כמעט לא אורך לי..הספר אמר לי שצריך לגזור כל חודשיים רק את הקצוות השרופים,אחרת השיער לא יגדל אבל אני לא רוצה להסתפר כי השיער שלי גם ככה קצר...
    אני גם עושה פאן כל יום כי אחרת השיער לא מסתדר לי..
    מה אני יכולה לעשות כדי להאריך את השיער חוץ מלהפסיק לעשות פאן כי אני לא יכולה להפסיק..?
    בתודה, דנה =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להאריך שיער

הוספת תגובה

• למה

דנה
    03/02/2012

למה אתם לא עונים ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה-

**
    04/02/2012

הספר שלך צודק, לא תוכלי להאריך את השיער אם יש לך קצוות מפוצלים, בכדאי להאריך את השיער חייבים לגזור קצוות פעם בשלושה חודשים לפחות ס"מ, וכנראה שיש לך עכשיו קצוות מפוצלים אם השיער לא אורך לך, השיער כן אורך אבל בגלל הפיצול הוא מתקצץ ונשבר לבד, אז בשביל להאריך שיער תגזרי קצוות מפוצלים. ואל תעשי הרבה פן בשיער מספיק רק פעם בשבוע אבל מבלי להעביר עליו שוב פן בהמשך השבוע, ולפני הפן תשימי את נקטר טרמיק של קרסטס הוא מגן מפני החום של הפן ,וגם מזין אותו דרך החום. ואת צריכה לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים ואיכותיים בשמפו ומסכה טובה , [רצוי את של קרסטס המוצרים הכי טובים שיש ורואים איתם תוצאות מידיות!] ובשביל להאריך שיער בריא וחזק צריך לאכול נכון , שגורמים לשיער לגדול חזק ובריא , [אם אוכלים כל יום 10 אגוזי המלך במשך שלושה חודשים רואים שינוי גדול בשיער]. והשיער צומח בחודש בין ס"מ ל-ס"מ וחצי אין שום תרופות פלא שיזרזו את צמיחתו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הפן-

**
    04/02/2012

פעם בשבוע זה לא מזיק ופוגע בשיער , אבל לא להעביר עליו פן בהמשך השבוע, ולעשות את הפן במרחק של ס"מ לא להקריב את הפן לשיער שלא יפגע וישרף! ולשים את הנקטר טרמיק שמגן על השיער מהחום ומונע נזקים בשיער ומזין אותו דרך החום! ושימי אמפולה לפחות פעם בחודש , האמפולה היא ההזנה הכי טובה שיש לשיער! אם תטפלי ותטפחי את השיער במוצרים איכותיים ותקפידי לגזור קצוות מפוצלים אין שום סיבה ששיערך לא יארך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להאריך שיער - תגובה

זאב לוין
    05/02/2012

אם לא תפסיקי לעשות פן - כנראה שהשיער לא יצמח לך . הסיבה היא שאת שורפת אותו כל יום מחדש והקצוות המפוצלים נשברים וכך שיערך מתקצר .
    אני ממליץ לך או שתעשי החלקה יפנית - כך תפסיקיק להתעסק עם השיער - או שתמצאי לך פתרון אחר לעיצוב השיער שלא כולל חום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו