מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער קשה לסירוק לאחר מקלחת וחפיפה,הראל08/02/2012
יש לי שאלה, אני שם לב שתמיד בימים שבהם אני חופף את השיער, באותו יום וביום שאחריו, השיער שלי קשה לסירוק, הקצוות של השיער מתפזרות, והוא קשה ומנופח,
ניסיתי כמה שמפואים, וניסיתי גם להשתמש במרכך, אבל זה לא עוזר, כאשר השיער מתייבש הוא חוזר ונהייה קשה ולא ממושמע.
יש לציין שביימים שבהם אני לא מתקלח ולא חופף, השיער נראה הרבה יותר טוב, הוא מסתרק בצורה יפה וממושמעת.
אשמח אם תוכלו לתת לי פתרון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הראל-
**09/02/2012כדאי לך להשתמש במסכה של קרסטס לשיער יבש ובזמן שאתה עם המסכה לסרק את השיער , ולאחר שתשטוף את המסכה ,השיער יהיה רך כמשי ונוח לסידור ומבריק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער קשה לסירוק לאחר מקלחת וחפיפה, - תגובה
זאב לוין12/02/2012אתה יכול לנסות סרום לשיער - או שמן מרוקאי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על התגובות,קראתי לאח..
הראל שחר20/02/2012לאחרונה קראתי בעיתון זמנים בריאים שמישהו שאל את השאלה הזו,
והמומחית המומחית המליצה לו להשתמש בשמפו עדין לשימוש יום יומי, ואם אני לא טועה גם לשיער יבש(אבל אני לא בטוח בפרט השלישי)
תוכלו בבקשה לתת לי המלצות לשמפואים טובים שימנעו את השיער הקשה והמפוזר לאחר החפיפה?
תודה רבה.
הראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על התגובות,קראתי לאח.. - תגובה
זאב לוין22/02/2012אני ממליץ לך לגשת למספרה הקרובה שיאבחנו את שיערך ולפי סוג השיער יתאימו לך שמפו מקצועי וטוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה. תודה רבה
הראל שחר28/02/2012תודה רבה על העזרה.
הראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)