טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. יש לי שיער מתולתל שאני דווקא אוהבת, אבל לפעמים בא לי לשנות קצת, אחרי הכל, השיער ייצמח שוב, אז לא אכפת לי לנסות דברים חדשים.
אני רוצה לעשות קארה והחלקה, ובגלל השיער שלי מלא מאוד לא יתאים לי קארה בלי דילול, אז גם דילול.
אם אני אעשה קארה השיער כמובן יהיה נורא קצר, אז אם אוסיף לזה דילול השיער ייראה נפוח תוך זמן ממש קצר? כי אחרי הכל השיער כולו יהיה נורא קצר, והשיער שדולל יעמוד כי הוא קצר מדי כדי לשכב ואז השיער ייראה נורא נפוח לא?
בקארה כל כמה זמן צריך לעשות החלקה מחדש? ואם עושים החלקה שוב, אז רק על השורשים או על הכל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי אם יש לך שיער יפה מתולתל אן סיבה שלא היה לך יפה קארה מתולתל!
עכשו לשאלתך ברגע שאת עושה החלקה הנפח אוטומטית יורד לא צריך לעשות דילול! יש החלקה ששמה סילק סטרייט של אינדולה היא גם מחליקה וגם מורידה נפח היא מעולה המראה שלה טבעי בקשר לשורשים אם השיער ממש מתולתל אז החידוש של השורש יצטרך לעשות אחרי 4 חודשים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר