הבהרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת שיער
    קארין
    14/02/2012

היי, עברתי הבהרת שיער לפני כשבועיים שיערי היה בצבע שחור..שיערי הוא ארוך..הספר שלי אמר שזה תהליך ארוך להגיע לצבע חום שטני בשיער..רציתי לדעת אם ישנה דרך מהירה יותק? כרגע אני עם שיער בצבע חום שוקולד והקצוות בצבע קהה יותר (אתמול צבעתי)..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת שיער

הוספת תגובה

• הבהרת שיער - תגובה

אלירן הרוש
    14/02/2012

הי
    את האמת מאוד קשה לצאת משחור לשטני!!
    זה כמעט בלתי אפשרי !!

כמה זמן את צובעת לשחור ומה הצבע הטיבעי שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תגובה להבהרת שיער

קאריו
    14/02/2012

ראשית תודה על מהירות התגובה,
    הצבע הטבעי שלי הוא חום, לא צבעתי מזה שנה וחצי ז"א שחצי ראש שלי הוא טבעי וחצי מהאורך זה שחור הצבוע בצבע טבע.. כיום לאחר ההבהרה השיער בשורש הוא חום ובהמשך הוא חום נוטה לאדום.. אני מאוד רוצה להגיע לשטני.. מה עליי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תגובה להבהרת שיער - תגובה

אלירן הרוש
    15/02/2012

הי
    בקצוות לא תוכלי להגיע לשטני זה היה מאוד קשה כמעט בילתי אפשרי!!

היתי מציע לך לחכות וכל פעם להסתפר עד שירד השיער הצבוע
    היתי מציע לך להגיע ליעוץ אצל ספר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת שיער שגורמת לאודם וכאב

רבקה
    10/09/2013

שלום, אני מבהירה את שיערי הקצר אצל הספר שלי כבר למעלה משנתיים, מידי חודשיים. בהבהרות האחרונות נוכחתי בתגובה אלרגית יותר קשה מבהתחלה, הקרקפת ממש נעשית אדומה, שורפת, באחת ההבהרות נאלצתי להפסיק את ההבהרה, ולחזור עליה אחרי שבוע. רציתי לשאול, אם יש איזה חומר שהוא היפואלרגי, שיוכל להתאים למצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו