לצבוע לבלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצבוע לבלונד
    שירן
    15/02/2012

שלום
    עד לפני כחצי שנה צבע השיער שלי היה בלונד בהיר. ויום אחד החלטתי לצבוע לחום ולא אהבתי במיוחד ומאז אני מנסה לחזור לבלונד (צבע השיער הטבעי שלי הוא חום כהה) ספרית אחת ניסתה לשנות לי את הצבע בבת אחת ויצא לי צבע כתום בשורשים וחום בשאר השיער . ובנוסף היא עשתה לי גוונים- שבחלק העליון של השורש יצאו גווני שמש ובחלק התחתון יצאו פלטין. הלכתי לספרתי אחרת היא צבעה לי עוד פעם את כל השיער לחום אבל הוא היה למעלה עדיין כתמתם קצת.
    לאחר כשלושה שבועות חזרתי לאותה ספרית והיא עשתה לי גוונים כמעט על כל השיער ובגלל שזה לא יצא אחיד היא עשתה לי שטיפה. הצבע עדיין כתמתם למעלה ולא שינה יותר מדיי.
    מה אני יכולה לעשות ?
    אני צריכה תשובה בדחיפות כי אני מתחתת עוד כחמישה וחצי חודשים ואני לחוצה שאני לא אגיע לבלונד שאני רוצה ( בלונד אפור)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לצבוע לבלונד

הוספת תגובה

• לצבוע לבלונד - תגובה

זאב לוין
    15/02/2012

כדי להגיע לבלונד אחיד את תצטרכי לעשות ניקוי פיגמנט ולהוציא את כל הצבעים מהשיער .
    זהו תהליך מאוד מסובך במיוחד אם עשו לך גוונים . שזה הבהרה ואם תעשי את זה אצל מישהו שאינו מומחה השיער יכול ממש להפגע בצורה נוראית .
    את מאוד מוזמנת להגיע אליי לייעוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא בעיות וסיבוכים בכלל...ובק

===
    17/02/2012

ניקוי פיגמנט כמו שידידי זאב לוין כתב הינו הדבר הנכון לעשות, כך שבאמצעות שמן הבהרה שהינו חומר מיוחד שדומה לשמן תינוקות ומנקה ללא הבהרה את הפיגמנט הלא טיבעי בשיערך, או באמצעות ''אפיסור'' שהינו שוב, חומר שנועד להבהיר את השיער ללא הבהרת השיער הטיבעי, וכיום באמצעים קוסמטיים נכונים אין בעיה כלל לסדר את שיערך ולהגיע לכל גוון שבא לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו