רוצה לחזור לבלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לחזור לבלונד
    רוזי
    15/02/2012

שלום לכולם.
    במשך מס שנים הייתי צובעת את שיערי בצבעים של הבלונדים אבל אף פעם לא היה יוצא לי בלונד בגוון אחיד,תמיד בשורשים היה יוצא מן ג'נג'י זהוב כזה בסוף התייאשתי והסתפרתי קצר וצבעתי לחום בהיר מלפני כחודש בערך.
    מאז אני לא מצליחה להיתרגל לצבע ופשוט לא מוצא חן בעיניי.ורוצה לחזור לבלונד שאלתי היא האם אני חייבת לעשות הבהרה או שיש דרך אחרת.
    ואם כן ..ראיתי שיש ברשתות ערכת הבהרה של וולה מוכנה,האם אתם ממליצים?
    אני רוצה להגיע לבלונד יפה ואחיד רק לא זהוב אני אוהבת את הבלונד הלבן.
    בבקשה תמליצו לי מה לעשות.
    תודה מראש וסליחה על החפרנות...
    שכחתי לציין שהצבע הטיבעי שלי הוא חום כהה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לחזור לבלונד

הוספת תגובה

• הכל אפשרי...רק לא על חשבון השיער...

===
    16/02/2012

יש דרך אחרת... במקרה זכרתי שיש שם צבע מיוחד שמבהיר צבע ללא הבהרה...שאלי והתייעצי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לחזור לבלונד - תגובה

זאב לוין
    19/02/2012

רוזי שלום - הדרך היחידה לעבור מחום לבלונד הוא ניקוי צבע .
    עוד משהו שרציתי להוסיף - לפי מה שהבנתי את צובעת לבד . - כדי להגיע לבלונד אחיד את לעולם לא תצליחי בצביעה ביתית .
    מה שאני ממליץ הוא ללכת למעצב שיער מקצועי - ולא לעשות ניסווים מהבית .
    כי בבלונד כמו שאת רוצה צריך לדעת כימיה ואם תנסי בבית יכול להיות שתגיעי לבלונד - אבל הוא מאה אחוז לא יהיה אחיד לא יהיה לבן ויהיה שיער שרוף שלא יראה טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו