מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לחזור לבלונדרוזי15/02/2012
שלום לכולם.
במשך מס שנים הייתי צובעת את שיערי בצבעים של הבלונדים אבל אף פעם לא היה יוצא לי בלונד בגוון אחיד,תמיד בשורשים היה יוצא מן ג'נג'י זהוב כזה בסוף התייאשתי והסתפרתי קצר וצבעתי לחום בהיר מלפני כחודש בערך.
מאז אני לא מצליחה להיתרגל לצבע ופשוט לא מוצא חן בעיניי.ורוצה לחזור לבלונד שאלתי היא האם אני חייבת לעשות הבהרה או שיש דרך אחרת.
ואם כן ..ראיתי שיש ברשתות ערכת הבהרה של וולה מוכנה,האם אתם ממליצים?
אני רוצה להגיע לבלונד יפה ואחיד רק לא זהוב אני אוהבת את הבלונד הלבן.
בבקשה תמליצו לי מה לעשות.
תודה מראש וסליחה על החפרנות...
שכחתי לציין שהצבע הטיבעי שלי הוא חום כהה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל אפשרי...רק לא על חשבון השיער...
===16/02/2012יש דרך אחרת... במקרה זכרתי שיש שם צבע מיוחד שמבהיר צבע ללא הבהרה...שאלי והתייעצי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לחזור לבלונד - תגובה
זאב לוין19/02/2012רוזי שלום - הדרך היחידה לעבור מחום לבלונד הוא ניקוי צבע .
עוד משהו שרציתי להוסיף - לפי מה שהבנתי את צובעת לבד . - כדי להגיע לבלונד אחיד את לעולם לא תצליחי בצביעה ביתית .
מה שאני ממליץ הוא ללכת למעצב שיער מקצועי - ולא לעשות ניסווים מהבית .
כי בבלונד כמו שאת רוצה צריך לדעת כימיה ואם תנסי בבית יכול להיות שתגיעי לבלונד - אבל הוא מאה אחוז לא יהיה אחיד לא יהיה לבן ויהיה שיער שרוף שלא יראה טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)