מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פןלי18/02/2012
אם אני עושה פן / מחליק מושקע רק פעם בשבוע (ולא חוזרת עליו באמצע השבוע או משהו) זה שורף את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור...
===18/02/2012חברי את כל הפעמים לשנה אחת ותיראי לבסוף איך שיערך ייראה...בטווח הארוך זה נזק נוראי לשיער ולאורך הכללי של שיערך ואז לקנות מוצרי שיקום וגם אז לא תדעי איזה ולקנות כל מיני שטויות ולאחר מכן תשקלי החלקה יפנית ובסופו של תהליך אולי כבר יהיה מאוחר מדי והכל בגלל דבר קטן שהופך לנזק גדול!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי-
**19/02/2012אני עושה פן פעם בשבוע ולא מעבירה עליו בהמשך השבוע , במשך יותר מ-10 שנים, והשיער שלי בריא מאודדדדד , מהשורש עד לקצוות!!! והוא ארוך ומגיע עד למותניים, ואני כל הזמן מקבלת עליו מחמאות, ושואלים אותי איך זה שהשיער כל כך מבריק ובריא ומהמם, אני מאוד מפחדת על השיער וגם אם ישלמו לי מיליון $ אני לא יעשה החלקה בשיער!!!! אתן לך עצות איך לשמור עליו מפני הפן- תשימי מגן חום לפני הפן בשם-נקטר טרמיק ,הוא מגן מפני החום של הפן וגם מזין אותו דרך החום! תעשי פן במרחק!!! לא להצמיד את הפן לשיער!!!!! תקני שמפו+אמפולה איכותיים לשיער שיגנו ויזינו את השיער, ולאחר סיום הפן תשימי סרום בקצוות השיער, ותקפידי לגזור קצוות כל שלושה חודשים לפחות ס"מ.. אם תעשי ותלכי לפי כללים אלו לא יגרם שום נזק לשיערך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי- - תגובה
זאב לוין19/02/2012התשובה מעליי באמת תשובה טובה ונכונה - במידה ואת עושה פן אצל מעצב שיער שיודע לעשות פן נכון - או אם את יודעת לעשות פן נכון הנזק הוא מינימלי - באמת מומלץ לשים ספריי הגנה מפני חום ולטפח את השיער במסיכה איכותית ואין לך מה לדאוג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)