פן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פן
    לי
    18/02/2012

אם אני עושה פן / מחליק מושקע רק פעם בשבוע (ולא חוזרת עליו באמצע השבוע או משהו) זה שורף את השיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פן

הוספת תגובה

• ברור...

===
    18/02/2012

חברי את כל הפעמים לשנה אחת ותיראי לבסוף איך שיערך ייראה...בטווח הארוך זה נזק נוראי לשיער ולאורך הכללי של שיערך ואז לקנות מוצרי שיקום וגם אז לא תדעי איזה ולקנות כל מיני שטויות ולאחר מכן תשקלי החלקה יפנית ובסופו של תהליך אולי כבר יהיה מאוחר מדי והכל בגלל דבר קטן שהופך לנזק גדול!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי-

**
    19/02/2012

אני עושה פן פעם בשבוע ולא מעבירה עליו בהמשך השבוע , במשך יותר מ-10 שנים, והשיער שלי בריא מאודדדדד , מהשורש עד לקצוות!!! והוא ארוך ומגיע עד למותניים, ואני כל הזמן מקבלת עליו מחמאות, ושואלים אותי איך זה שהשיער כל כך מבריק ובריא ומהמם, אני מאוד מפחדת על השיער וגם אם ישלמו לי מיליון $ אני לא יעשה החלקה בשיער!!!! אתן לך עצות איך לשמור עליו מפני הפן- תשימי מגן חום לפני הפן בשם-נקטר טרמיק ,הוא מגן מפני החום של הפן וגם מזין אותו דרך החום! תעשי פן במרחק!!! לא להצמיד את הפן לשיער!!!!! תקני שמפו+אמפולה איכותיים לשיער שיגנו ויזינו את השיער, ולאחר סיום הפן תשימי סרום בקצוות השיער, ותקפידי לגזור קצוות כל שלושה חודשים לפחות ס"מ.. אם תעשי ותלכי לפי כללים אלו לא יגרם שום נזק לשיערך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי- - תגובה

זאב לוין
    19/02/2012

התשובה מעליי באמת תשובה טובה ונכונה - במידה ואת עושה פן אצל מעצב שיער שיודע לעשות פן נכון - או אם את יודעת לעשות פן נכון הנזק הוא מינימלי - באמת מומלץ לשים ספריי הגנה מפני חום ולטפח את השיער במסיכה איכותית ואין לך מה לדאוג .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו