טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער רגיל בלי שום בעיה מיוחדת אני צריכה שמפו לשיער רגיל מעדיפה שוורצקוף או וולה אבל אני לא מוצאת שמפו לשיער רגיל שלהם יש לאחת החברות האלו שמפו לשיער רגיל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פשוט רציתי לדעת עם יש להם שמפו שמתאים לשיער רגיל ללא בעיות מיוחדות ועם כן מה שמו ? פשוט אין לשיער שלי שום בעיה .
יש דוגמא תשמפו של שוורצקוף שאולי מתאים לי השם שלו מויסטר קיק אבל רשום ככה -שיער רגיל עד יבש,שיער עבה ומחוספס עם קצוות מפוצלים,שיער מתולתל,שיער יבש ושיער אדמוני.
אבל אין לי שיער מתולתל או עבה בגלל זה אני מפחדת ..
מה את אומרת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד