צבע לשיער של קולסטון -הקצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע לשיער של קולסטון -הקצף
    בת אל
    19/03/2012

שלום לכולם

אני בת 28 אתמול (18.3.12) השתמתשתי בצבע לשיער לצביעה עצמית של הקצף, לקחתי צבע חום כהה , היה לי צבע חום אדמוני- נחושתי רציתי לנסות פעם ראשונה וזאת תהיה גם הפעם האחרונה, כי יצא לי צבע שחור במקום חום ונורא התעצבנתי ונעצבתי כי לא יצא לי טוב, התייעצתי עם הספר שלי הוא ייעץ לי על שתי אפשרויות 1. לחכות להארכת שיער ולגזור כל פעם או לבוא לניקוי וצביעה מחדש שעולה 250 שקל, אמרתי לעצמי אני אחכה את הזמן שדרוש עד שהצבע יידעה ,
    עכשוי השאלה היא: כמה זמן יקח לצבע לדעות, האם מישהי יודעת שבועיים או יותר אם אני חופפת כל יום?

אני ממש לא אוהבת את הצבע

אודה על כל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צבע לשיער של קולסטון -הקצף - תגובה

זאב לוין
    20/03/2012

הצבע לא ידהה לגמרי - אם את רוצה לצבוע לצבע אחר תצטרכי לעשות ניקוי צבע .
    אם לא תצטרכי לחכות שנה שנתיים עד שהשיער הצבוע יגדל ויגזר לגמרי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למר לוין זה לא יכול להיות

בת אל
    20/03/2012

את רוצה להגיד לי שהצבע ישאר לי כל הזמן? זה לא יכול להיות שלא יידהה לגמרי , זה שיער, שיער מתארך השורש גודל, הצבע חייב לדהות. שצבע שיחערי המקורי יחזור. אם אני אגזטר כח חודש , הצבע יעלם לאט לאט לא.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למר לוין זה לא יכול להיות - תגובה

זאב לוין
    21/03/2012

כן השורש יגדל - והשיער החדש יהיה בצבע שלך - אך החלק שצבעת כבר לא ידהה . על מנת לצבוע את החלק הצבוע - תצטרכי ניקוי צבע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן.......

בת אל
    21/03/2012

ושאלה נוספת זאב: ועד כמה זמן אחרי הצביעה אפשר לעשות ניקוי? גם אחרי חודש חודשיים זה יהיה אפקטיבי? והאם חומרים כימיקלים נוספים במקרה הזה ניקוי וצביעה מחדש בסמוך לצביעה הקודמת לא פוגעת לשיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכמה זמן....... - תגובה

זאב לוין
    21/03/2012

ניתן לעשות את הניקוי בכל זמן כל עוד השיער מאובחן כמו שצריך ומתאים לתהליך זה .
    ניקוי הוא תהליך מאוד עדין שדורש שנים של מיומנות על מנת לבצע ניקוי שלא יפגע בשיער .
    אני ממליץ לך לבדוק את מעצב השיער כי גם המחיר שציינת נשמע לי זול מאוד . חס וחלילה לא לפקפק בספר שלך - פשוט ניקוי היא פעולה שיכולה לקחת גם יום שלם מהניסיון שלי ומהידע שלי זה אמור לעלות יותר .

כל מעצב שיער יכול לעשות ניקוי צבע - אך לא כל ספר יכול לשמור על השיער שלא יפגע בתהליך.

עצה שלי - תבדקי טוב מאוד - תבררי - אולי אפילו תעשי טסט לקבוצה קטנה של שיער כדי לראות איך השיער מגיב - ואל תנסי לחסוך - כי אחר כך זה יעלה ביוקר .
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו