האם החומר קרטין מסוכן לשיער?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם החומר קרטין מסוכן לשיער?
    עידן
    20/03/2012

לילה טוב
    קודם כל אני זכר.
    ואני אשמח לתשובתכם בנושא (קרטין)

מזה תקופה רבה אני עושה שימוש בשמפו: gliss total repair 19 של חברת שוורצקופף.
    יש לי שיער יבש, אבל לא פגום.
    אני מתעניין ומעט מודאג, כי על הבקבוק רשום: (קרטין נוזלי) ולפי קריאה ברשת, זהו חומר טבעי שמייצר השיער.
    אבל האם החומר קרטין נוזלי ב - gliss total repair 19 עלול לגרום נזק לשיער שלי?
    כי היום אחרי שימוש בשמפו הנוכחי, השיער נראה יותר חלק, וגם הרבה יותר קל לסידור בנוסף כאשר אני מסדר את השיער הוא פשוט עומד.. שבעבר זה לא קרה.

האם גרמתי לעצמי בטעות החלקת שיער, והאם כאשר אני מסתפר ההשפעה של השמפו מתבטלת.?
    אז פשוט מאוד האם החומר הזה מסוכן לשיער, ע"י שימוש קבוע?
    ברשותכם אשמח לתשובה מפורטת תודה!
    תודה רבה
    ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי עידן-

**
    20/03/2012

קרטין לא מזיק לשיער ! הוא ממש טוב וחיוני לשיער! הוא משקם את השיער ומבריא אותו כל מוצר שיש בו קרטין הוא מעולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם החומר קרטין מסוכן לשיער? - תגובה

זאב לוין
    21/03/2012

לא קראטין אינו מסוכן לשיער אין לך מה לדאוג .
    קראטין מאוד טוב לשיער - ושתדע שלשיער יש מצברוח משלו - ולפעמים נראה לנו קצת שונה בגלל מזג אוויר או ממגוון סיבות שונות .
    בכל מקרה הסר דאגה מליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו