מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיקום שיער בהייר סנטרדניאלה21/03/2012
שלום לכולם,
עברתי לפני שבוע טיפול שנקרא "שיקום שיער" בהייר סנטר, שבו שמו לי חומר על השיער, עשו לי פן ואז מחליק ואז עוד פעם פן ואמרו לי לא לחפוף שבוע.
אחרי שחפפתי, אני מאוד מרוצה מהתוצאה, ואני רוצה שתישאר לאורך כמה שיותר זמן, לפחות לעוד 4 חודשים. הבחור שעשה לי את הטיפול אמר לי שזה בסדר לחפוף את השיער בשמפו של התינוקות של ג'ונסון ג'ונסון. רציתי לדעת אם אני יכולה לשים מסכה בשיער, האם זה יכול לפגום בטיפול? למשל אם המסכה תכיל חומרים מסויימים שלא כדאי שיהיו על השיער? לא נתנו לי יותר מדי הוראות חוץ מהעניין עם השמפו, ורציתי לדעת אם יש עוד דברים שיוכלו להאריך את התקופה שבה התוצאה תישמר, או לחלופין דברים שיכולים להזיק.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום שיער בהייר סנטר - תגובה
אלירן הרוש21/03/2012איזה סוג של החלקה עשו לך?
אני חושב שזה ברזילאית והיא מאוד מסוכנת!! והיא לא מחזיקה יותר מחודש חודשיים לא משנה עם מה חופפת או עושה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ על מספרה שמחתימה על חוזים!
===22/03/2012הם עושים בעיקר ברזילאיות והם לא ממציאים שום דבר מיוחד גובים המון כסף ועובדים על ''שיטת המצליח''.
עכשיו...יש לך שיער של תינוקות??? האם הוא עדין ודק...???והאם הינו שמפו מטפח???
בקיצור...לא!!!!! שיער שעובר טיפול שיקום חייב מוצרי שיקום לכן שמפו לא רק צריך לעבוד הגייני אלא גם כשמפו טיפוח ולכן כל מה שהם מוכרים לך הינו ''בולשיט'' אחד גדול והם ידועים כמחתימים על חוזים ומכריחים אותך לבוא רק אליהם לכן לא לעשות שטויות וחוץ מזה למה את לא מתקשרת אליהם ושואלת את השאלות האלה???
קחי בחשבון שמה שיש לך על הראש הינו זמני ולא יותר מכך...בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)