החלקה לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה לשיער
    ויויאן
    25/03/2012

השיער שלי דליל (באורך עד הצוואר לערך ) ויבש נורא צבוע לשחו ). כל הזמן אוספת אותו , אין דרך אחרת . יש לי נשירה כל חפיפה , נשארות קבוצות שיער לא מועטות בכלל . אני מניחה שזה שאני אוספת את השיער כל הזמן תורם לנשירה . האם נכון ?
    מעוניינת לעשות החלקה , הבנתי שהיפנית לא תטיב עם השיער שלי בגלל הנשירות , ברזילאית אולי בשביל לשקם את השיער , אבל אני לא כ"כ בטוחה שזה אכן יעזור הבנתי שזה גם לא מחליק בכלל , ושמעתי שיש החלקה טבעית של סיסטם מינראל , ננוקראטין ססיטם , האם זה מוכר ? יש ניסיונות איתו שצלחו ? מעוניינת לשמוע חוות דעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה לשיער

הוספת תגובה

• החלקה לשיער - תגובה

זאב לוין
    25/03/2012

יש סוגים רבים של החלקות , על מנת להתאים לך את ההחלקה המתאימה ביותר צריך לאבחן את שיערך . החלקה שמתבצעת נכון אינה גורמת לנשירת שיער . אז אל תפסלי את היפנית .
    את מוזמנת להגיע לייעוץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

ויויאן
    25/03/2012

הייתי במספרה וכן המליצו לי לעבור את ההחלקה היפנית ואני יודעת שהם משתמשים בחומרים המקוריים ביוקו סיסטם
    אבל אני עדיין קצת חוששת בגלל הנשירה הרי יש חומרים כימיקליים , זה יכול להגביר את הנשירה לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

זאב לוין
    25/03/2012

את צודקת - באמת יש חומר כימי בהחלקה , אבל ההצלחה של ההחלקה - נמדדת אך ורק במקצועיות ובניסיון של מעצב השיער שמבצע את תהליך ההחלקה .
    כשתבואי אלינו לייעוץ את תביני הרבה דברים על ההחלקה וגם על המקצועיות שלנו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי-

**
    26/03/2012

את צודקת ממש ממש לא מומלץ לעבור החלקה שיש נשירת שיער חזקה!!! כי אחרת הנשירה רק תלך ותחמיר!!! תטפלי בנשירה יש שמפו ואמפולות נגד נשירה שמחזקים את השיער, או לכי לעשות בדיקות דם אולי חסר לך ויטמינים, ולאחר שהנשירה תיפסק לחלוטין תשקלי לעשות החלקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו