שיער יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש
    אוסנת
    03/04/2012

אני בת 28, יש לי שיער יבש, ובחורף אני משתמשת בקרם לחות של ''קרמה'' ודומיהם והם עוזרים לי לכמה שעות.

אבל משום מה , ברגע שמזג האויר מתחיל להתחמם, קרם הלחות משפיע רק לכחצי שעה-שעה, ולאחר מכן השיער נראה יבש וללא ברק.

באיזה תכשיר מומלץ להשתמש כדי שהשיער ישאר מבריק לאורך זמן? אשמח לפתרונות טבעיים כמה שיותר, ומהירים יחסית.

***אגב, אני לא צובעת את השיער ולא משתמשת בפן וכ'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

שרון
    03/04/2012

החלקה יפנית ולא בשביל ההחלקה אלא בשביל הטרנספורמציה בין היבש לבריא...זה כל ההבדל!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום! יש עוד המלצות???

אוסנת
    03/04/2012

אני לא מעוניינת לעשות שום דבר לא טבעי בשיער שלי.
    אני צריכה רק טיפים לקרמים או סרום או וקס או משהו בסגנון שיחזיק מעמד במשך כמה שעות לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחח.....

שרון
    03/04/2012

כל מה שאת שמה על הראש זה הכי לא טיבעי...
    מה שנוח לך זה טיבעי ודווקא כל זה הורס את השיער כי את שמה שומן על השיער ובכלל בטווח הארוך השיער נפגע ואף נשרף...החלקה יפנית הינה טיפול שיקום ולא יותר וניתן להפוך את שיערך לבריא מבלי כל השטויות שאת שמה על הראש ובטענה שזה טיבעי .
    שום דבר אינו טיבעי אך הכל הוא עניין של קוסמטיקה שאמורה להתאים לשיערך ואם לא, כך ישאר המצב..לצערי!!! ולא תחלופה של מוצרים שום דבר לא ייתן פיתרון קבוע הכל הוא עניין זמני ותו לאו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אוסנת

אנג'לה טטרו
    04/04/2012

היום יש המון תכשירים לבעיה שלך
    את צריכה מסכה וקרם לשיער יבש אם המוצר הוא טוב ונכון לך אז זה יעשה את העבודה ,הייתי ממליצה לך להתייעץ אם מעצב שיער שיתאים לך את המוצרים הנכונים לשיער שלך .
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו