מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה או פןמלי17/04/2012
היי
יש לי שיער זוועתי. הוא מקורזל/מתולתל/לא יודעת איך להגדיר אותו. מתוך יאוש מהקרמים התחלתי לעשות פן כל שבוע אבל אחרי חודש כבר רואים את הנזקים, השיער שלי יבש, הקצוות מפוצלים- מה שמונע ממני להאריך את השיער, והכי גרוע- הקשקשים והיובש המטורף שנהיה לי בקרקפת.
השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות החלקה טבעית, כי מן הסתם השיער ממשיך לצמוח ואני לא רוצה להגיע למצב שבו יש לי שיערות מקורזלות וקופצות לצד שיערות חלקות, כי בקצב שהשיער שלי גדל, אני אצטרך לחדש את ההחלקה כל 3 חודשים בערך...
ועוד שאלה - לאחותי היה שיער מתולתל ונפוח ואחרי 7 שנים של פן שבועי, השיער שלה פשוט איבד את התלתלים ונראה חלק גם אחרי חפיפה. האם השיער באמת משתנה ומקבל צורה חלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה וטיפול לשיער מקורזל.
עומר שמעוני20/04/2012שיער מקורזל זה לא תמיד מצב נעים ובכל זאת לעשות החלקה זה (לדעתי המקצועית) לא פיתרון הולם, וזאת מכיוון שלאחר מס' חודשים שהשיער צומח לא יהיה חיבור בין השיער שעבר החלקה לבין השיער הטבעי שצמח בשורש.
הפיתרון הראוי הוא להתאים ע"פ הסדר הרשום ובהתאם לתוצאה אותה את מעוניינת להשיג:
1.תספורת ראויה ונכונה בהתאם לסוג השיער סוג עוביו צמיחתו.
2.מוצרי שיער תואמים להשגת המראה הרצוי.
3.מסיכת שיער מקצועית(של מספרות) לריכוך והרגעת השיער.
4. פתיחה קלה! של השיער המקורזל או לחלופין תילתול קבוע (פרמננט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)