בחירת צבע לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת צבע לשיער
    בר
    16/05/2012

שלום.
    יש לי שיער ג'ינג'י בהיר, ואני רוצה טיפה להכהות אותו. הכוונה היא "לעלות בטון" בצבע\לנטרל טיפה את הג'ינג'י, אך יחד עם זאת שישאר טבעי ושלא יראה שיער מלאכותי.
    הבעיה היא שניסיתי בעבר לצבוע דרך צבעי הסופר-פארים וזה אף פעם לא יצא לי כמו בתמונה (בהתחלה בחרתי צבע לפי התמונה ולא כ"כ הבנתי מה משמעות המספרים של הצבעים).
    עכשיו, אני מבינה שאם רשום 7.13 אז 7 הוא צבע בסיס ו1,3 הם הגוונים. השאלה שלי היא איך אני אמורה לדעת מה צבע הבסיס שלי? הרי זה הולך לפי שחור-חום כהה-חום בהיר- חום בלונד- בלונד בהיר... ולמעשה איך אני יודעת אם הצבע שיער הטבעי שלי נחשב לבלונד כהה, או שהוא בכלל בלונד בהיר? האם צבע שיער ג'ינג'י בהיר נחשב לבלונד?

אם נניח צבע בסיס שלי נחשב 8 (עם גוןן ג'ינג'י כאמור)- אז בשביל לקבל את התוצאה הרצויה אני צריכה לצבוע לצבע בסיס 7 עם גוון אפור? כאילו: 7.1?

אני יודע שהכי טוב ללכת למספרה שימליצו לי על הצבע, אבל מניסיון עבר גם הם לא תמיד הצליחו להתאים לי את הצבע שרציתי, מה גם שאני מעדיפה לדעת איך להתאים לי את הצבע לבד.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת צבע לשיער

הוספת תגובה

• תגובה בבקשה?

בר
    22/05/2012

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בר

אנג'לה טטרו
    28/05/2012

בר מנסיין של הרבה מאוד אנשים (לא מעצבי שיער )הצבע לא יוצא כמו שרוצים
    יש צבע שמנטרל את הגינג' והוא נמצע בדרך כלל במיספרות אני לא יודעת אם את יכולה להשיג את זה בסופרים לפי מה שאת מתארת לא צריכה להיות בעיה ,פשוט למצוא מאצב שיער שהוא כימאי טוב ומקצועי
    מאיזה איזור את אולי אוכל להמליץ לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו