טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי החלקה יפנית מסוג יוקו סיסטם ריפר , זו הפעם השניה , בפעם הראשונה השיער יצא חלק מאוד, יפה ומבריק, בפעם השניה ,עשיתי החלקה לפני כשבועיים אצל שוקי זיקרי (חיפשתי מקום בעל שם שיעשה את ההחלקה בצורה הכי טובה ומקצועית ) , התוצאה - חלק מהשיער יצא חלק ויפה ,וחלק יצא נפוח ולא חלק , אני לא מרוצה! אני מעונינת לדעת אם יש באפשרותי מבחינה חוקית להתלונן , איזה הצעות יכולים להציע לי בכדי לפצות אותי או לשפר את מראה השיער ,יש למספרה אחריות כלשהיא ? מחכה ליעוצכם
בתודה שרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר