מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערהילי21/05/2012
היי, יש לי שיער מתולתל ונפוח מאוד (שיער כזה שאין מצב לצאת איתו מהבית בלי טונות של קרם לחות עליו או פן), עשיתי 2 פתיחות תלתלים שלא נראה לי שממש עזרו וכבר שנה שאני עושה פן שמחזיק בדיוק שעה...התאיישתי מהפן שגם ככה שורף לי את השיער ואני רוצה לעשות החלקה. אין סיכוי שאני עושה החלקה יפנית או ברזילאית כי אני שומעת המון דברים לא טובים על ההחלקות האלה. נשארתי עם קליאופטרה כאופציה אחרונה. השיער שלי שחור והוא לא צבוע כרגע. השאלה שלי היא האם גם לקליאופטרה יכולות להיות תופעות לוואי כמו נשירת שיער מאסיבית או שבירת שיער?
האם קליאופטרה מכילה חינה שחורה? וכל כמה זמן צריך לחדש?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי -
**22/05/2012אם כבר את שוקלת לעשות החלקה אז עדיף את ההחלקה היפנית, החלקת קלאופטרה גורמת לנשירת שיער חזקה ויש הרבה שעשו אותה ונהיה להן קרחות בשיער! ההחלקה היפנית הכי טובה מבין כל ההחלקות, למרות ששום החלקה לא טובה לשיער,ולא עושה פלאים בשיער ואין החלקה שמשקמת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער - תגובה
זאב לוין22/05/2012אני ממש לא ממליץ לך לעשות קליאופטרה .
אני ממליץ על החלקה יפנית היא הבטוחה והותיקה ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
ליהי22/05/20122 חברות שלי עשו החלקה יפנית, שתיהן עשו אצל ספרים שהמליצו להן עליהם, כולם דיברו על החלקה בטוחה ובריאה, תכלס אחרי ההחלקה השיער שלהן נושר בכמויות מטורפות. חברה אחרת שלי עשתה החלקה ברזילאית והשיער שלה נשבר.
בקיצור, נראה לי שאשאר עם האופציה הפרמיטיבית והשורפת - פן...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)