החלקת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער
    הילי
    21/05/2012

היי, יש לי שיער מתולתל ונפוח מאוד (שיער כזה שאין מצב לצאת איתו מהבית בלי טונות של קרם לחות עליו או פן), עשיתי 2 פתיחות תלתלים שלא נראה לי שממש עזרו וכבר שנה שאני עושה פן שמחזיק בדיוק שעה...התאיישתי מהפן שגם ככה שורף לי את השיער ואני רוצה לעשות החלקה. אין סיכוי שאני עושה החלקה יפנית או ברזילאית כי אני שומעת המון דברים לא טובים על ההחלקות האלה. נשארתי עם קליאופטרה כאופציה אחרונה. השיער שלי שחור והוא לא צבוע כרגע. השאלה שלי היא האם גם לקליאופטרה יכולות להיות תופעות לוואי כמו נשירת שיער מאסיבית או שבירת שיער?
    האם קליאופטרה מכילה חינה שחורה? וכל כמה זמן צריך לחדש?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער

הוספת תגובה

• הי -

**
    22/05/2012

אם כבר את שוקלת לעשות החלקה אז עדיף את ההחלקה היפנית, החלקת קלאופטרה גורמת לנשירת שיער חזקה ויש הרבה שעשו אותה ונהיה להן קרחות בשיער! ההחלקה היפנית הכי טובה מבין כל ההחלקות, למרות ששום החלקה לא טובה לשיער,ולא עושה פלאים בשיער ואין החלקה שמשקמת שיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת שיער - תגובה

זאב לוין
    22/05/2012

אני ממש לא ממליץ לך לעשות קליאופטרה .
    אני ממליץ על החלקה יפנית היא הבטוחה והותיקה ביותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה

ליהי
    22/05/2012

2 חברות שלי עשו החלקה יפנית, שתיהן עשו אצל ספרים שהמליצו להן עליהם, כולם דיברו על החלקה בטוחה ובריאה, תכלס אחרי ההחלקה השיער שלהן נושר בכמויות מטורפות. חברה אחרת שלי עשתה החלקה ברזילאית והשיער שלה נשבר.
    בקיצור, נראה לי שאשאר עם האופציה הפרמיטיבית והשורפת - פן...
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו