עזרה בצביעת שיער ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בצביעת שיער ביתית
    תות
    08/06/2012

שלום,
    אני צובעת את השיער כבר המון שנים. בעבר הייתי משתמשת בצבע לשיער של שוקי זקרי ממנו הייתי מאוד מרוצה, הוא נקרא rusty gold והמספר שלו היה די גבוה 6 ומשהו. היום מאחר וכבר לא מוכרים את הצבע הזה אני נאלצת לנסות ולאתר מחדש את הצבע שיתאים יש. יש לציין שזה מאוד קשה. יש לי שיער חום ככה ומעט שיער לבן בחזית (בין 5 ל 10 שיערות לבנות). יש לציין שמכל הצבעים שניסיתי עד עכשיו נוצר לי "כתם" בהיר בפדחת הראש, זה אומר שגם אם אני צובעת את השיער והוא נראה אחיד, שבועיים אחרי הוא מתחיל לדהות וישנו הבדל בין תחילת השערה לבין סופה בלי קשר לכך שהשורשים גדלו. הייתי רוצה ששערי יהיה חום לא כהה מדי עם ברק של זהב (ברק צהוב לשיער). עד עכשיו השתמשתי בשוורצקוף 555- שזה צבע כרמל ונהיה לי כתם כתום באזור הפדחת והלאה. החלפתי לא מזמן ללוריאל 6.23 ולאחר מכן שהכתם חזר שוב ל 5.3 שהיה כהה לי מדי.
    בשורה תחתונה יש לי 3 שאלות:
    1. איך אפשר להעלים את ההבדל הזה בין השיער החדש שנצבע לבין הישן שממשיך לדהות ולהתבהר.
    2. אם אבחר להמשיך ולהשתמש ב 6.23 שהיה עד עכשיו בהיר אך מוצלח האם כדאי להשתמש בצבע בהיר? באיזה יחס כדאי שיהיה לכל הצבע?
    3. האם ישנו צבע אחר לשיער שאוכל בצביעה אחת פשוטה לקבל שיער חום עם ברק זהוב.
    תודה מראש! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בצביעת שיער ביתית

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה 2

תות
    08/06/2012

סליחה, השאלה 2 יש לי טעות כתיב. השאלה היא האם כדאי להשתמש בצבע בסיס ובאיזה יחס לצבע בו בחרתי לצבוע את השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה בבקשה??

תות
    10/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו