טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי שיער מתולתל ועשיתי מתיחת תלתלים לפני כמה חודשים. התוצאה הרצויה היתה תלתלים נוחים לעיצוב ומתונים, שיער חלק/גלי אני מתחילה לראות את התלתלים חוזרים ממש לקדמותם... אני חופפת בכל שמפו שיש ודרך ספר אחר הבנתי שיש החלקות שצריכות שימושבשמפו ללא מלחים. אבל הספר שעשה לי את ההחלקה אמר שזה לצמיתות. הייתכן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה מפני שצומחים לך כבר שורשים - בדרך כלל צריך לעשות פתיחת תלתלים אחת לכמה חודשים מהשורש כשהשורש כבר מספיק גדול וקשה יותר לעצב. השימוש בשמפו ללא מלחים מומלץ עם החלקה אבל אם לא תשתמשי בו - זה לא ישנה את ההחלקה - השיער פשוט יהיה יבש יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד