מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפניתלילך21/06/2012
הי,
אני לילך בת 30 ויש לי שיער דק ודליל,
אני מאד רוצה לעשות החלקה
אך מעצב שיער אחד אמר לי שאם אני אעשה החלקה לא ישאר לי שיער על הראש
כי היא גורמת לנשירה
ומעצב שיער אחר אמר לי שכן כדאי לי והנשירה לא קשורה להחלקה..
אני לא יודעת מה לעשות אבל מאד רוצה שיער חלק.
אשמח לתגובות,
תודה וספ"ש נעים,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין25/06/2012החלקה יפנית שמתבצעת בחומרים איכותיים ועל ידי מעצב שיער שיודע מה הוא עושה לא תגרום לך לנשירה . בכל מקרה ישנם סוגים שונים של החלקות - וזה תלוי מה את מחפשת בתוצאה הסופית . את מאוד מוזמנת להגיע לאבחון השיער ויעוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לפרופסור
פרופסור לשיער25/07/2012היי לילך
כדי לתת לך עצה נכונה, צריך קודם לעשות איבחון לשיער שלך. את מוזמנת להתקשר ולבוא לייעוץ חינם אצל הפרופסור לכימיה של השיער!
03-602-2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית
רוי מעצב שיער25/07/2012ראשית כל החלקות אינם גורמות לנשירה.
החלקה יפנית היא ההחלקה החזקה ביותר לכן צריך ספר רציני ואחראי לביצוע החלקה כזו.
כמובן שכל מקרה לגופו מה שאת צריכה זה ספר שאת סומכת על שיקול דעתו ולנהוג כפי שהוא ימליץ לך.
בהחלקה יפנית הגורם החשוב הוא חומר ההגנה ששמים לפני ההחלקה ,יש חומרים שונים להגנה על השיער ץ תבקשי לדבר ולראות לקוחות עם שיער דומה לשלך ותחליטי משם איך לנהוג.
הכותב הוא מעצב שיער בעל סלון יופי בר"ג בקניון מרום ש"כ מרום נווה
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)