מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשרים- ראסטותשרון19/02/2008
שלום, אני זקוקה לעזרה דחופה ביותר.
יש לי בת בת 16 שלא חפפה את החלק האחורי שלע השער שלה כמעט שנה ואולי יותר. מה שנוצר זה כדור צמר דמוי רסטה מאחורה עם קוקו עומד ממש כמו מטאטא. זה מכוער , מגעיל ובעיקר לא אסטטי. כאילו שדחפו לה כדור בייסבול מאחור .אין לי מושג למה היא מתעלמת מזה. בחלק הקדמי - בפוני הוא חלק ושם היא חופפת שמה קרם. מאחור אוספת את השער כאשר והקוקו עומד ובפנים..... לא כדאי לדעת. כמה וכמה פעמים ניסיתי לדבר איתה ואפילו להכריח אותה ללכת לספר או שאני אחפוף לה את הראש אך שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מצד אחד זו ילדה גדולה שאי אפשר לקשור אותה לכסא ולהגיד לה זהו עכשיו מסתפרים ומצד שני זה ממש מגעיל ולדעתי גורר צחוקים מאחורי הגב. בפנים זה ממש כמו רסטות. היו לה תלתלים מהממים שנהרסו לה והשער יבש יבש כמו לא יודעת מה.
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה מה לעשות??..????.
לציין כי רוב הספרים שרק הסברתי להם את הבעיה סרבו מלכתחילה להתעסק עם זה ואמרו שהדבר היחיד זה להתסתפר קצוץ. האם ישנו שמפו\קרם\ משהו שיכול לעזור ואז אני פשוט אכריח אותה וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג19/02/2008אם זה ברמת קשרים כמו "אבן" אז הדרך היחידה היא לגזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)