קשרים- ראסטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשרים- ראסטות
    שרון
    19/02/2008

שלום, אני זקוקה לעזרה דחופה ביותר.
    יש לי בת בת 16 שלא חפפה את החלק האחורי שלע השער שלה כמעט שנה ואולי יותר. מה שנוצר זה כדור צמר דמוי רסטה מאחורה עם קוקו עומד ממש כמו מטאטא. זה מכוער , מגעיל ובעיקר לא אסטטי. כאילו שדחפו לה כדור בייסבול מאחור .אין לי מושג למה היא מתעלמת מזה. בחלק הקדמי - בפוני הוא חלק ושם היא חופפת שמה קרם. מאחור אוספת את השער כאשר והקוקו עומד ובפנים..... לא כדאי לדעת. כמה וכמה פעמים ניסיתי לדבר איתה ואפילו להכריח אותה ללכת לספר או שאני אחפוף לה את הראש אך שום דבר לא עוזר. אני ממש לא יודעת מה לעשות. מצד אחד זו ילדה גדולה שאי אפשר לקשור אותה לכסא ולהגיד לה זהו עכשיו מסתפרים ומצד שני זה ממש מגעיל ולדעתי גורר צחוקים מאחורי הגב. בפנים זה ממש כמו רסטות. היו לה תלתלים מהממים שנהרסו לה והשער יבש יבש כמו לא יודעת מה.

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה מה לעשות??..????.
    לציין כי רוב הספרים שרק הסברתי להם את הבעיה סרבו מלכתחילה להתעסק עם זה ואמרו שהדבר היחיד זה להתסתפר קצוץ. האם ישנו שמפו\קרם\ משהו שיכול לעזור ואז אני פשוט אכריח אותה וזהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשרים- ראסטות

הוספת תגובה

• שרון

רונן פלג
    19/02/2008

אם זה ברמת קשרים כמו "אבן" אז הדרך היחידה היא לגזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו