מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה עקב החלקה..בבקשה תעזרו לי!!!!שירז09/07/2012
שלום,
עשיתי החלקת קליאופטרה לפני 7 חודשים, בנתיים צמחו לי שורשים חדשים ולא רציתי לעשות שוב קליאופטרה כי לא אהבתי ואני רוצה להיפטר ממנה, אז לפני חודש עשיתי החלקה ביתית של שוורצקוף רק בשורשים, מה שכנראה קרה זה שההחלקה של שוורצקוף פגעה מעט בקליאופטרה, ועד עכשיו (כחודש) יש לי נשירה ושבירה של השיער בעיקר כשאני חופפת,, אומנם לא בקבוצות גדולות אבל יותר מהרגיל.. אני נוטלת ויטמינים של רוטס כחודש.. אומנם זה משפיע על איכות השיער, אך לא על הנשירה...אני מודעת לכך שהפעולות שעשיתי לא עושים בשום אופן..
אך בבקשה אם יש משהו שניתן לעשות בשביל להפסיק את הנשירה..(ואם יש דרך כלשהי להיפטר מהקליאופטרה.. זה גם יעזור..) בבקשה תעזרו לי!!!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?....
שירז13/07/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירז-
**13/07/2012האמפולות של קרסטס מסאג" אנרגטי יעזור לך להפסקת הנשירה , האמפולה מטפל בבצלית השיער שזה השורש, חיזוק השיער דבר שני מעבה יתר השיער, ובמידה והשיער נשבר לך מהאמצע עלייך להשתמש בסדרת רזיסטנס של קרסטס, את יכולה להתפטר מההחלקה רק דרך תספורת לגזור את כל השיער המוחלק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתפרי הכי קצר שתוכלי
אני13/07/2012לא תספורת בן כזו, אלא תספורת קצרה שתתאים לך לפנים. יש ספרים מעולים שיודעים איך לתקן את הנשקים האלו עם תספורת שעוזרת לשיער להפסיק את הנשירה (גם לי זה קרה, קראי מה כתבתי למעלה). שום דבר מעבר לגזיזת השיער לא עזר לנשירה שהיתה לי.
מאחלת לך המון הצלחה !!!!!!
אם תרצי שאשלח אליך שם של הספר שהציל לי את השיער, תרשמי לי את המייל שלך, אני אשלח אליך עם מס' טלפון שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ספרים שיודעים לתקן נזקים
אני13/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה עקב החלקה..בבקשה תעזרו לי!!!! - תגובה
אלירן הרוש16/07/2012
הי
תראי קודם כל קלאופטרה זה חינה זה יושב על קשקשת השיערה ולא נותן לה לנשום ותוצאה מזה נשירת שיער!!
דבר שני אסור לעשות צבע ובשום פנים ואופן החלקה ביתית או לא ביתית!!!
דרך להוריד את הקלאופטרה אין רק לחכות ולהסתפר כמה שיותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)