נשירה עקב החלקה..בבקשה תעזרו לי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה עקב החלקה..בבקשה תעזרו לי!!!!
    שירז
    09/07/2012

שלום,
    עשיתי החלקת קליאופטרה לפני 7 חודשים, בנתיים צמחו לי שורשים חדשים ולא רציתי לעשות שוב קליאופטרה כי לא אהבתי ואני רוצה להיפטר ממנה, אז לפני חודש עשיתי החלקה ביתית של שוורצקוף רק בשורשים, מה שכנראה קרה זה שההחלקה של שוורצקוף פגעה מעט בקליאופטרה, ועד עכשיו (כחודש) יש לי נשירה ושבירה של השיער בעיקר כשאני חופפת,, אומנם לא בקבוצות גדולות אבל יותר מהרגיל.. אני נוטלת ויטמינים של רוטס כחודש.. אומנם זה משפיע על איכות השיער, אך לא על הנשירה...אני מודעת לכך שהפעולות שעשיתי לא עושים בשום אופן..
    אך בבקשה אם יש משהו שניתן לעשות בשביל להפסיק את הנשירה..(ואם יש דרך כלשהי להיפטר מהקליאופטרה.. זה גם יעזור..) בבקשה תעזרו לי!!!

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?....

שירז
    13/07/2012

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירז-

**
    13/07/2012

האמפולות של קרסטס מסאג" אנרגטי יעזור לך להפסקת הנשירה , האמפולה מטפל בבצלית השיער שזה השורש, חיזוק השיער דבר שני מעבה יתר השיער, ובמידה והשיער נשבר לך מהאמצע עלייך להשתמש בסדרת רזיסטנס של קרסטס, את יכולה להתפטר מההחלקה רק דרך תספורת לגזור את כל השיער המוחלק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסתפרי הכי קצר שתוכלי

אני
    13/07/2012

לא תספורת בן כזו, אלא תספורת קצרה שתתאים לך לפנים. יש ספרים מעולים שיודעים איך לתקן את הנשקים האלו עם תספורת שעוזרת לשיער להפסיק את הנשירה (גם לי זה קרה, קראי מה כתבתי למעלה). שום דבר מעבר לגזיזת השיער לא עזר לנשירה שהיתה לי.
    מאחלת לך המון הצלחה !!!!!!
    אם תרצי שאשלח אליך שם של הספר שהציל לי את השיער, תרשמי לי את המייל שלך, אני אשלח אליך עם מס' טלפון שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי ספרים שיודעים לתקן נזקים

אני
    13/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירה עקב החלקה..בבקשה תעזרו לי!!!! - תגובה

אלירן הרוש
    16/07/2012

הי

תראי קודם כל קלאופטרה זה חינה זה יושב על קשקשת השיערה ולא נותן לה לנשום ותוצאה מזה נשירת שיער!!

דבר שני אסור לעשות צבע ובשום פנים ואופן החלקה ביתית או לא ביתית!!!

דרך להוריד את הקלאופטרה אין רק לחכות ולהסתפר כמה שיותר

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו