מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פגום ומסיכה לא עוזרתליעדוש :>13/05/2007
צבעתי כבר הרבה פעמים בגלל שלא אהבתי כל תוצאה שיצאה, לא השתלבה יפה בשיער ובקיצור, שיער פגום!
אני משתמשת כבר כמה חודשים (4-5) במסיכת שיער של BC (Bonacure) משהו כזה, ות'אמת זה ממש לא עוזר לשיער שלי, הוא נשאר פגום ויבש. אני לא אומרת שהחברה לא טובה, פשוט רוצה שתמליץ לי בבקשה אם יש עוד דרכים שאני אוכל לשקם את השיער בבית, במסיכות שונות או במשהו אחר? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה...
ליעדוש :>13/05/2007הצבע ההתחלתי שלי הוא שטני, ותמיד היו לי פסים בלונדיניים שהייתי עושה במספרות, עד שהתחלתי לצבוע. השיער שלי עכשיו חום-דבש, קצת יותר בהיר מהצבע הטבעי שלי, גדלו לי כבר שורשים ואני לא מתכוונת לצבוע את כל השיער שוב, רוצה שיבריא..אבל הייתי רוצה לחזור לצבע הקודם שלי השטני עם הפסים הבלונדיינים ואני רוצה לעשות פסים על הצבע שיש לי, החום-דבש אבל אני חוששת מכמה דברים:
שהשיער ממש יפגם וזה יהיה נזק בלתי הפיך כי אין לי ממש סבלנות לחכות עד שכל השיער יגדל=\
ושזה לא ייצא יפה כשהשורשים כבר יהיו חצי מהשיער י ויהיו לי 3 צבעים על השיער, הטבעי, הצבע שעכשיו והפסים הבלונדיינים...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
זאב לוין14/05/2007אני ממליץ לחכות ולא לצבוע את השורש עד 3 חודשים לפחות ולאחר מכן ניתן להתחיל בצביעת פסים מבלי לגעת בצבע הקיים וכך למעשה לא תצטרכי להסתובב עם כמה צבעים וכך תוכלי גם לחזור לצבע הטבעי - שטני עם פסים. המלצה שלי - להיתייעץ קודם עם מעצב השיער אם יכול לבצע את העבודה הזו כי לא כל מעצב שיער יוכל להגיע לתוצאה הרצויה בשבילך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
רונן פלג14/05/2007ללוריאל יש סידרה שיקומית שנקראת אבסולוט ריפר שמורכבת משמפו /מסיכה לטיפול בבית ואמפולה לטיפול במספרה ...............................מומלץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום אובליפיחה לשיער
שולה14/05/2007משהו יכול לתת לי פרטים על סדרה בשם אובליפיחה לשיער obliphica שמשווקת במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
זאב לוין14/05/2007שמן אובלפיחה נעשה מצמח האובלפיחה הגודל ביערות שברוסיה, השמן הנ"ל מאוד משקם את השיער ושומר עליו מפני החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)