טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 16 וחצי ויש לי שיער בצבע חום כהה. (צבע טבעי שלי) בחיים לא צבעתי את השיער, ואני רוצה מאוד שינוי. אני רוצה לצבוע את שיערי לצבע שטני בהיר. (הצבע שיש לדוגמנית אסתי גינזבורג מדהים בעיניי, ומאוד הייתי רוצה כזה.) האם כדא לעשות הבהרה? מה לדעתך תהיה התוצאה של ההבהרה? ואיך אוכל להגיע לצבע כמו של אסתי? אם אוכל בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל אני ממש לא ממליץ לנערות צעירות להעביר את השיער שלך בפעולה כימית.
דבר שני כל מנת להבהיר את השיער ניתן לעשות את זה בהדרגתיות ע"י גוונים.
לגבי המלצת הצבע זה ניתן לעשות אך ורק במספרהעל מנת שנוכל לעשות דיאגנוזה נכונה עם כמה שפחות נזקים לשיער. וכמו שציינו פה, את צריכה לקחת בחשבון שיש לשמר את התוצאה .
אשמח לעזור ... תצרי קשר.
רונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר