מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לכמה עצות :)אריאלה23/02/2008
אז ככה:
יש לי שיער מתולתל עד סוף הגב, מלמעלה הוא חלק יחסית ואז בהמשך הוא מתלתל לי לבקבוקים בינוניים
הייתי עושה שטיפות כל 3 חודשים בערך, וכבר חצי שנה אני עושה כל חודשיים חינה
השיער שלי לא אורך יותר מאיפה שהוא עכשיו ולכן כל פעם כשהוא מגיע "לגבול" שלו , הקצוות מתחילים להתפצל והוא נהיה קשי יבש כזה
ברגע שאני עושה חינה הוא הופך שוב לרך והקצוות המפוצלים נעלמים
ככה אני נפטרת מבעית התספורת
הבעיה שבזמן האחרון המראה משעמם אותי
השיער שלי חום כהה, גבות שחורות עיניים חומות בהירות, צבע עור בהיר למדי
איזה צבע יתאים לי לשיער? ואיזה חברת שיער תגרום לי הכי פחות נזק כי אני בכללי נגד לצבוע את השיער?
סורי על החפירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
משה23/02/2008אני ההיתי ממליץ לך לצבוע לשחור ולטפל בשיער במסכה טובה... לגבי קצוות מפוצלים את חייבת להיסתפר זה לא דבר שנעלם אולי רק לך מהעין...ובאיזה חברה של צבע הייתי ממליץ על וweaala
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאריאלה
רונן פלג25/02/2008קודם כל אני ממש לא ממליץ להשתמש בחינה כצבע או בכלל לשיער יצאו הרבה מחקרים שמראים שהחינה הורסת ומייבשת את השיער. החינה שמייצרים היום זה לא החינה שלפני 15 שנה!!!
האשליה שהשיער אחרי חינה רך הוא זמני בלבד זה, והתחמקות מתספורות זה טעות כי ככה את מאיטה את קצב הגדילה ואת יכולה לגרום לך נזק שיכול להגיע לנשירה בישער.
אני ממלית להסתפראו להוריד קצוות כל 4 חודשים. על מנת לשיער ריענון ותנועה.
לגבי צבע זה קצת דילמהכי הישער שלך עבר גם שטיפה וגם חינה לכן אני לא יודע באיזה רמה יתפס לך הצבע ?! אבל את יכולה לתת מראה חדש לשיער שלך אם תשאירי אותו על גוון חום שוקולד ולתת לו כמה אפשטים או גווני שמש (לא בלונד) יגכול לתת לך משחק מאוד יפה .
אשמח לעזור לך יותר צרי עימי קשר.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)