מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרום וסיליקון לשיערשלי25/08/2012
שלום רב,
רציתי לדעת מה ההבדל בין סרום לסיליקון ומה יותר מומלץ לאחר החלקה יפנית
סרום או סילקון ? (חוץ ממסיכה שידוע לי שרצוי לעשות כל שבוע או כל חפיפה).
האם רצוי למרוח על בסיס יומיומי ?
תודה,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
אנג'לה טטרו26/08/2012הסרום הוא יותר מרוכז ,
להמליץ לך מה כדי להישתמש מבלי לדעת את סוג בשיער זה לא אפשרי
הייתי ממליצה לך להתייעץ אם מעצב השיער שעשה לך את החלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום וסיליקון לשיער - תגובה
זאב לוין26/08/2012שלי שלום,
הסרום יותר מומלץ לאחר החלקה יפנית הסיבה לכך הינה שסרום הוא מכיל ויטמינים לשיקום השיער.
הסיליקון לעומת זאת,מכיל שומנים .לכן זה פחות מומלץ.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום לאחר החלקה יפנית
דקלה05/05/2014איזה סרום מומלץ לאחר החלקה יפנית, של אילו חברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום לאחר החלקה יפנית - תגובה
רונן פלג07/05/2014הכי חשוב שהסרום יהיה מחברה ידועה ולא שמנוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום לאחר החלקה יפנית - תגובה
זאב לוין11/05/2014היי דקלה!
אני ממליץ על סיסטם פרופשיונל שמן לוקוס אויל אלקסיר משקם להזנת קרטין וציפוי השיערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום וסיליקון לשיער - תגובה
זאב לוין07/05/2014בגדול זה לא משנה מה תשימי
העיקר שאחד מהם יענה על הצרכים שלך.
כמו כן אין שום בעיה לשים את החומרים האלו לאחר כל חפיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)