סרומים לשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרומים לשיער
    עירית
    26/08/2012

אני בעלת שיער גלי מתולתל מלא ובריא באורך בינוני ודק יחסית . יש לי בעיה משונה קצת אולי (: אבל אני לא יכולה לסבול חומרים על השיער .
    ניסיתי בחיי עשרות קרמים ותכשירי עיצוב מקצועיים (מחברות נחשבות) שאמורים להיות קלילים ולא מורגשים ועדיין ..זה פשוט לא מרגיש לי נעים . ואני גם לא אוהבת ממש את התוצאה. מה שאני מחפשת זה מראה שיער "רגוע" מסודר ולא קופצני כמה שניתן בשיער מסוג זה . לא "עשוי" מדי אלא רך ,טבעי וזורם .
    מה שכן נותן לי מענה זה סרומים למינהם שנעלמים לגמרי בשיער ואני גם אוהבת את התוצאה .

השאלה האם שימוש קבוע בסרום (שמכיל סיליקונים) יכול להזיק באיזשהו אופן לשיער ?
    מכיוון שסרום (ואני שמה ממש טיפה - שאיבה אחת) הוא מרוכז מאד ושמנוני האם יש מצב שהוא מצטבר על השיער ולא נשטף ממש לגמרי בחפיפה ? כך שלטווח ארוך הוא יכול אולי להזיק (?)
    כרגע אני משתמשת בסופר סקיני של פול מיטשל ומרוצה .האם הסופר סקיני מיועד רק לשיער חלק או כזה שעובר החלקות/פנים ?

אודה על תשובה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרומים לשיער

הוספת תגובה

• סרומים לשיער - תגובה

זאב לוין
    26/08/2012

עירית שלום,
    אין שום בעיה להשתמש בסרום בכמויות שהינך משתמשת
    שימי לב בחפיפה,לחפוף את השיער פעמיים.
    להורדת כל השומנים.
    שיהיה שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם במקרה של חפיפה יומיומית ?

עירית
    26/08/2012

לחפוף פעמיים ?
    ובכלל סיליקון מזיק לשיער בטווח ארוך ..קראתי כל מיני טענות שכאלו .

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם במקרה של חפיפה יומיומית ? - תגובה

זאב לוין
    26/08/2012

במידה ואת חופפת כל יום,אין צורך בחפיפה כפולה.
    הכוונה לחפיפה כפולה אומרת לחפוף פעמיים עם השמפו בעזרת האצבעות (ללא ציפוניים ,שורט את הקרקפת) רק עם הקצות האצבעות בצורות סיבוביות עד שהשיער מקציף ברמה שלא ראית קודם לכן.
    ולאחר מכן לחפוף עם מרכך. ללא נגיעה בקרקפת (יוצר שומניות)
    חפיפה נעימה :)
    ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך לגבי דיפיוזר

עירית
    26/08/2012

האם שימוש בדיפיוזר לייבוש ועיצוב השיער מזיק לשיער לטווח ארוך ?
    סרום מורחים לפני הדיפיוזר או אחריו ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותך לגבי דיפיוזר - תגובה

ארז שרביט
    29/08/2012

אם עובדים איתו נכון, אז אין סכנה לנזק.
    את המוס כדאי למרוח לפני שמייבשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו