מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער לבן בגיל צעירמאור02/09/2012
שלום,
אז ככה מגיל 13 בערך אני סובל משערות לבנות..
כיום אני בן 17,והשיער הלבן מופיע יותר על הראש.
חיפשתי הרבה דרכים מה לעשות, ולא מצאתי בגלל זה אני פונה אליכם כי אתם מומחים.
המון אנשים אמרו לי לא לצבוע, כי זה יפגע עוד יותר.
אבל זה נורא מפריע לי השיער הלבן, במיוחד בגיל כה צעיר.
יש איזה פתרונות חוץ מלצבוע את השיער..?
אולי לפחות קצת לטשטש אותם,כי כמו שאמרתי זה נורא מפריע לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקדמים לשיער אפור
יצחק כהן03/09/2012הי אם יש לך רק מעט שיער לבן, אחד מהטיפים שאני יכול לתת לך הוא להשתמש בעפרונות צבע לשיער בגוון הצבע שלך או בהיר במעט ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער לבן-
נינה03/09/2012לא הייתי מציעה לך להשתמש בעיפרון צבע כי הוא מלכלכך, אתה יכול לגעת בטעות בשיער ואח"כ בפנים ואז יש לך צבע בפנים [ מנסיון] כדאי לך לעשות שטיפה בשיער בגוון שלך ,שטיפה לא מזיקה לשיער !, דרך אגב עם העיפרון צבע כל חפיפה זה יורד סתם מעצבן עוד סיבה טובה שעדיף לך לעשות שטיפה בשיער מאשר כל פעם למרוח את העיפרון המעצבן הזה בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
מאור07/09/2012מז"א שטיפה בשיער?
את מתכוונת,לצבע חפיפה?
אם לא אשמח,אם תסבירי לי איך אני עושה שטיפת שיער.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מאור-
נינה08/09/2012אני עושה שטיפת צבע בשיער , אני מורחת רגיל את השטיפה כמו צבע מחכה 25 ד' ואז חופפת ... תקנה את השטיפה של לוריאל .. הצבע יורד בחפיפות ופחות מזיק מצבע לשיער ונותן ברק חזק לשיער. תקנה כבר מחר ואל תקשיב לאנשים שאומרים לך לא לצבוע.. אני מכירה מלא כמוך שצובעים ומרוצים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו-
נינה08/09/2012יש צבע מיוחד שמיועד לגברים תברר על זה בסופר פארם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)