תסרוקות לשיער מתולתל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסרוקות לשיער מתולתל
    תמר
    09/09/2012

יש לי שיער מתולתל מאד. אני מנסה כל תסרוקת אפשרית אבל השיער שלי מתכווץ לבקבוקים כלפי מעלה ויוצר תסרוקת ילדותית ולא מחמיאה לתווי הפנים שלי. הייתי שמחה אם היית יכול ייעץ לי כיצד לשמור על השיער שלי בתסרוקת קבועה שלא תתכווץ לי ואיזה תסרוקת יכולה להתאים ליום יום עם שיער מסוג כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסרוקות לשיער מתולתל

הוספת תגובה

• הי תמר-

נינה
    09/09/2012

רק פתיחת תלתלים תעזור לך שהתלתלים לא יתכווצו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים פוגמת ביופי של התלתל?

תמר
    09/09/2012

יש לי תלתלים מהמהמים השאלה אם זה משנה אותם בצורה משמעותית או אפילו הורס אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשי פתיחת תלתלים. הורס את השיער

קוקי
    17/10/2012

פתיחת תלתלים יותר גרועה מהחלקה. אם יש לך תלתלים יפים אל תיגעי! הפתיחה מייבשת את השיער והופכת אותו לשביר ובעל מראה של מטאטא. מאוד לא מומלץ. מניסיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו